Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po ca tbej,po knaqem me pak se ndryshe duhet me marre kredi ???JE shume i keq??
Mos harro mem lajmru ndasem..... ose qe 20£ po ti jap une 20 futi veteUne e dua me kto 33 £ madje do shtoja edhe "4£ Cik te cmendur e 3£ tshemtut "?? e gjeta burrin me 40£ lumja une??
Loja thote vetem 10 euro duhen harxhuar.33 euro
Loja thote vetem 10 euro duhen harxhuar.
O @Dea kjo e taletuar me ca kuptimi esht qe di me bo buke e gjelle se ashtu e dua une se mra bretku tu gatu vete????Nëse për të krijuar Princin /Princeshen e ëndrrave tuaja do tju duhej të perdorni deri në 10 euro
Cilat nga pikat e mëposhtme do të zgjidhnit ?!
1. Fytyre të bukur 3€
2. I / e gjatë 2€
3. I /e ushtruar 2€
4. I /e mirë ne seks 4€
5. Te pasme joshese 3€
6. I /e talentuar 3€
7. Romantik/e 2€
8. I / e sjellshem /e 1€
9. Humourist/ e 2€
10. I /e zgjuar 2€
11. I /e pasur 3€
12. Besnik/ e 4€
13. Punetor / e 2€
Argetim te kendshem ?![]()
10Nëse për të krijuar Princin /Princeshen e ëndrrave tuaja do tju duhej të perdorni deri në 10 euro
Cilat nga pikat e mëposhtme do të zgjidhnit ?!
1. Fytyre të bukur 3€
2. I / e gjatë 2€
3. I /e ushtruar 2€
4. I /e mirë ne seks 4€
5. Te pasme joshese 3€
6. I /e talentuar 3€
7. Romantik/e 2€
8. I / e sjellshem /e 1€
9. Humourist/ e 2€
10. I /e zgjuar 2€
11. I /e pasur 3€
12. Besnik/ e 4€
13. Punetor / e 2€
Argetim te kendshem ?![]()
Sdi gja.... skam dashuru noi hereDashuria ska çmim...
E prano me të mirat e të këqijat e veta...
Hahahajaahau sa kafsh maskilist jeO @Dea kjo e taletuar me ca kuptimi esht qe di me bo buke e gjelle se ashtu e dua une se mra bretku tu gatu vete????
Ska asgje per maskilist ktu me vjen keq? epo tjap 4£ vetem me qen i mir nthekth si puna jote sjam une????Hahahajaahau sa kafsh maskilist je
Nuk e percakton.O @Dea kjo e taletuar me ca kuptimi esht qe di me bo buke e gjelle se ashtu e dua une se mra bretku tu gatu vete????
eshte thjesht loje me zgjedh pikat qe ajo duhet ti kete patjeter se nuk del Princesha me lek jo . Dihet nga te gjithe ?Princesha ime nuk mund të përllogaritet me para ?