Do ta provoj njeher te shof ?Prandaj duhet ta luftosh te fortin jo muase e ke fitoren e garantuar pa lufte
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do ta provoj njeher te shof ?Prandaj duhet ta luftosh te fortin jo muase e ke fitoren e garantuar pa lufte
![]()
E une mendoj kte here eshte goxha veshtire sepse jan te gjith te forte...Do ta provoj njeher te shof ?
E mire se nuk do fitojm gjithmon ?E une mendoj kte here eshte goxha veshtire sepse jan te gjith te forte...
Une ta kam derguar![]()
Sme ka ardh frymezimi akoma ???
Sme ka ardh frymezimi akoma ???
Patjeter qe po ???Deri me 30 e dua ...shtrydhu ????
Ide e mire kjo?,, po pse i fshini ata krijime/poezi pse nuk i leni ti lexojm dhe ne qe si kem lexuar??fshini chit-chate .
Nuk i kam pare yll as nuk kam votuar se skam qen ketu disa muaj,,ndaj thash leni vetem krijimet ktu ata qe sjan ose vin me von ti lexojn/Zemrushe jane krijimet i ke me muaj .....
Dhe tani e kam xjerre po ske votuar ...nuk fshihen krijimet asnje
Këtu votohetNuk i kam pare yll as nuk kam votuar se skam qen ketu disa muaj,,ndaj thash leni vetem krijimet ktu ata qe sjan ose vin me von ti lexojn/
Meqënëse nënës i kemi krijuar,përse mos të jetë rradha babait tani??Ju falenderoj per pjesmarrjen ....do doja t'ju pyesja doni ndonje teme te vecante per muajin tjeter apo teme te lire .....?
Po ça babe oj luleMeqënëse nënës i kemi krijuar,përse mos të jetë rradha babait tani??
E ke fjalën për festat e nëntorit apo për ditëlindjen time në dhjetor ?Po ça babe oj lule
Ke gjithë atë atmosferë festash
Lule nëntori iku?E ke fjalën për festat e nëntorit apo për ditëlindjen time në dhjetor ?