Ke fol si burrat qitash kshtu qe ne sdin gje nuk shofim e bejm gje ekeni ju me lindje hmmmm.Nuk ke nevoj tu ndez gje ti. Na ndizet vet nga natyra. Prandaj thone se femrat jan magjistare, se i ngren ca gjera pa i prek???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ke fol si burrat qitash kshtu qe ne sdin gje nuk shofim e bejm gje ekeni ju me lindje hmmmm.Nuk ke nevoj tu ndez gje ti. Na ndizet vet nga natyra. Prandaj thone se femrat jan magjistare, se i ngren ca gjera pa i prek???
Nuk del dot kunder programimit qe tka ber Zoti, veç mund ta mbash nen kontroll.Ke fol si burrat qitash kshtu qe ne sdin gje nuk shofim e bejm gje ekeni ju me lindje hmmmm.
Per mua eshte llaposje ne vendet intime ne te njejten kohe . ?Shpesh shikojm njerez qe nr 69 i japin ngjyrime qesharake djallezore ?
Por cfare simbolizon nr 69 per ju sapo e shikoni diku??
Per mua eshte numri qe vjen pas 68 ?
Nga do ta rrotullosh po brenda 69 mbetesh . ?Nga të ra pjesa të bije? nga koka apo këmbët e krevatit????
Po të jesh nga këmbët, ndoshta bjen nga krevati ????Nga do ta rrotullosh po brenda 69 mbetesh . ?
Ke ku mbahesh kur praktikon 69 , mos u bej merak ti . ??Po të jesh nga këmbët, ndoshta bjen nga krevati ????
Po po si pula , jane ca qe ti fikin llampat ne realitet. ??Gra manjake paskeni qene
Manjake vec me germa se ne realitet si pula ?
Se di une beso dhe kontrollo o kjo pune ?Po po si pula , jane ca qe ti fikin llampat ne realitet. ??
Kur tbin Radha ty me kontrollu ka shku viti 2060 . ?Se di une beso dhe kontrollo o kjo pune ?
Po mire deri atere vec llafe kane ?Kur tbin Radha ty me kontrollu ka shku viti 2060 . ?
Rruspie jo por pashe qe kishe nxjerr ca gjuhera neper komente e thashe mos ma shtjellon me gjate ca do thote autori ?Pse ça jam unë rruspie?
??Rruspie jo por pashe qe kishe nxjerr ca gjuhera neper komente e thashe mos ma shtjellon me gjate ca do thote autori ?
Magji asht ?magji
Per deri sa thu sjam kam idene se jam "murgeshe" dmth ja ke idene ?S'ja kam idene .....jam murgeshë