• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Koncepti i jetës,?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Janë pyetje dhe çështjet më të rëndësishme, më të ndërlikuara, dhe ndoshta më të vështirat që kanë munduar dhe mundojnë ende jo vetëm njeriun që nga lindja e tij, por edhe mistikën, metafizikën filozofinë dhe shkencën,por jo vetem,dhe individet e thjeshtë në shumë raste, shumicën e stresit, frikës dhe ankthit që përjetojmë çdo ditë e lidhim mjaftueshëm me ndikimin e konceptimit të jetës pasi ne e kuptojmë se duhet të pranojmë gjithnjë e më shumë përgjegjësi, vëmë re se si miqtë e vjetër po largohen prej kesaj bote dhe madje ndihemi të pasigurt kur vërejmë se si trupi ynë po zhvillohet. Kaq shume frike e humbjes së identitetit dhe zakoneve tona me kalimin e kohës pasi pasiguria e prodhuar duke mos qenë të sigurt se çfarë do të ndodhë në të ardhmen mund ta bëjë jetën të hidhur.

Cfarë koncepti ka jeta si edhe pyetja përse jetojmë,?

U krijuam per te ardhur ne kete jete si qenie te pafajshme te cilat me kalimin e kohes do behemi te fajshem dhe ne fund do largohemi po prape si qenie te pafajshme.

Cikli i jetes: Lind, “krijo” dhe vdis.
Dashte zoti respektohet ky cikel qe jeta te vazhdoje.

Back
Lartë