Bash lop te thaLop?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bash lop te thaLop?
Bash ?Bash lop te tha
Si e ke insta ti ? Hahahah
Se di ?Si e ke insta ti ? Hahahah
Si i par ai ne foto ??
Si kush? A thu je ti mor? ?Si i par ai ne foto ??
MashtruseSe di ?
Une nuk jam aq bukurosh ??Si kush? A thu je ti mor? ?
Ti nuk ja pe surratin se jam kam mshef ?Une nuk jam aq bukurosh ??
Ai ka samsung une kam iphon !Ti nuk ja pe surratin se jam kam mshef ?
Guximi i tij me pelqeu ?Ai ka samsung une kam iphon !
Nuk jam aq bukurosh sa te kem mundesi te te shkruaj ty ne insta une ???
Ca fati qe pat mundesin te te gjente ne instagram ! Do te te sig qe nuk me mungon guximi por me mungon adresa jote e ins ???Guximi i tij me pelqeu ?
HahahahahaCa fati qe pat mundesin te te gjente ne instagram ! Do te te sig qe nuk me mungon guximi por me mungon adresa jote e ins ???
Eee por problemi fillon tek bukuria se po te isha aq bukurosh do ma kishe dhen vet ins ti mua ??Hahahahaha
Esht nje problem edhe ky
Per zotin nuk ja dhash vet, edhe un e pyta po ti cne ktu ku kam gjith farefisin, tha duhet nje i veçant ne mes per syrin e keq ?Eee por problemi fillon tek bukuria se po te isha aq bukurosh do ma kishe dhen vet ins ti mua ??
Nqs eshte vertet dikush aq i vecant atehere mbaje se e meriton !Per zotin nuk ja dhash vet, edhe un e pyta po ti cne ktu ku kam gjith farefisin, tha duhet nje i veçant ne mes per syrin e keq ?
Ishte si tip shakaje ?Nqs eshte vertet dikush aq i vecant atehere mbaje se e meriton !
Vetem kujdes ??