Nuk banalizojm gje thjesht humor me mendime ndjenja e histori dashurieMbaji anetaret
Se devijun icik
Cu dhe per te pire aman!
P.S mos kaloni ne banalitet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nuk banalizojm gje thjesht humor me mendime ndjenja e histori dashurieMbaji anetaret
Se devijun icik
Cu dhe per te pire aman!
P.S mos kaloni ne banalitet!
Lol!Smajn pije atanjoni do uj liqeni tjetrri pi korona me limon
njoni i omel tjetrri i that
komenti jot nuk vlen skualifikohesh per sot .
Nice job...Nuk banalizojm gje thjesht humor me mendime ndjenja e histori dashurie
Sille te shofim a esht ne lartsin e duhur per te konkurruar ne finale me komentin e @TheDevilLol!
Ca komenti doo aman?
Aww gjeta dicka sot e cila mu duk rastesi e bukur!!
Po se bej dot share.. Se jeni mendjeprape juu![]()
Te presim njeher ??Sille te shofim a esht ne lartsin e duhur per te konkurruar ne finale me komentin e @TheDevil![]()
Ncuk...Sille te shofim a esht ne lartsin e duhur per te konkurruar ne finale me komentin e @TheDevil![]()
Me thuaj adresen lali ... 5 min e ke atyNice job...
Na sillni popcorn te shohim shfaqjen![]()
Fenkju dearling je e mirpriturKomenti im per kete teme eshte:
Mbrëmjen e paçi të paqtë!
Rrofsh e qofsh ! Po tema esht te zgjedhim nje koment qe esht hedhur ne temat e tjerat te forumitKomenti im per kete teme eshte:
Mbrëmjen e paçi të paqtë!
Nuk esht ne lartsin e duhur? OkNcuk...![]()
Se kishe atje mos rrej
E mire ec te hugs iher ty uneNuk esht ne lartsin e duhur? OkE eleminuar smerresh parasysh deri neser ne tnjejten or
![]()
Hahahahahahahahahsha!!Se kishe atje mos rrej![]()
Hugs plot mojE mire ec te hugs iher ty une
Pa te tjerat ven e vijne![]()
Caa mostreeee!!!!Hugs plot mojpo mos puth se sa hongra sallam ma era keqe
![]()
Nje big LIKE!!Kur i kulturuari hesht nga edukata,injoranti mendon se e la pa fjal.