• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kleriku vdes pasi njëra nga gratë e tij i preu organet gjenitale!

Vanesaa

Anetar i ri
ANETAR ✓
LV
0

Një klerik mysliman 57-vjeçar në qytetin indian Muzaffarnagar, Hazra vdiq pasi u trodh nga një prej dy grave të tij për shprehjen e qëllimit të tij për t’u martuar për herë të tretë.

Sipas raporteve lokale, gruaja e dytë e Maulvi Vakil Ahmad Hazra e sulmoi atë pasi ai bëri një vesh të shurdhër lutjeve të saj për të mos marrë një grua të tretë.

Hazra i tha policisë se burri i saj po planifikonte të martohej me një grua tjetër, gjë që shkaktoi një debat të ashpër mes të dyve. Më vonë atë natë, ndërsa kleriku ishte në gjumë, Hazra ia preu ‘burrërinë’ me një thikë kuzhine me tehe të mprehtë, për shkak të së cilës ai “u përgjak për vdekje”.

Gruaja e akuzuar më pas u përpoq të kryente ritet e tij të fundit me ndihmën e të afërmve të saj. Dikush në lagje dyshoi dhe lajmëroi policinë. Kur u mor në pyetje nga policia, gruaja pranoi krimin.
Tronditëse ?
°•°• E huazuar °•°•

Nuk e do pse imagjinoj ate Edmondin ashtu une !

Une e di ndryshe historin, e di qe ja preu e ja futi ne goje ne shenje paqeje. ?

Hakun ka femra ktu jo shaka.
P.s View attachment 112278prap sot .
Unë të isha si kjo gruaja do divorcohesha nga burri nëse ai do merrte grua të dytë, në vend se tia prisja organin gjenital.. Por a e di se në Indi gratë me ligj nuk kanë të drejtë divorci? A e di se gratë në Indi nuk kanë të drejtë të arratisen nga India dhe të shkojnë në një vend evropian? Dhe nëse arratisen burgosen ose ekzekutohen..
Në këtë rast një grua nga hidhërimi e vret, ose e therr burrin ose ia pret organin gjenital.. Dhe unë e justifikoj, nuk është faji i gruas, është faji i burrit dhe i shtetit që nuk ju jep grave të drejtë divorci dhe shumë të drejta tjera..
❤❤❤

Nuk e do pse imagjinoj ate Edmondin ashtu une !

Une e di ndryshe historin, e di qe ja preu e ja futi ne goje ne shenje paqeje. ?
Jo se ka më keq se Edmondi..
Ka njerëz që bëjnë seks me kafshët edhe atyre ju duhet prerë organi gjenital..
Të bësh seks me kafshët është përdhunim.

Back
Lartë