• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Këto tre shenja të zodiakut janë mjeshtra të thashethemeve

...

Kontributor
LV
0

Këto tre shenja të zodiakut janë mjeshtra të thashethemeve - A i përkisni njërës prej tyre?​

γ.jpe

Mirë ne e dimë atë. Thashethemet janë një gjë e keqe. Por si ju bën diçka kaq e keqe të ndiheni kaq mirë? Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa të flasësh për problemet e dikujt tjetër. Pranojeni, sapo të dëgjoni një thashetheme me lëng, menjëherë do të vraponi te i dashuri ose e dashura juaj për të pirë kafe dhe për ta thënë! Arlyshtë e qartë, ne nuk jemi të gjithë njësoj dhe disa prej nesh merren me këtë ves të keq më shumë se të tjerët.
Realiteti astrologjik, siç raportohet nga astrology.gr ka çuar në një përfundim në lidhje me thashethemet: Shenjat e ajrit janë autoritetet e zhanrit! Ata e dinë se thashethemet nuk janë gjëja më morale që ata bëjnë, por ata nuk mund të rezistojnë, ndërsa në të njëjtën kohë, ata nuk do të donin që dikush tjetër të thashetheme për ta. Sidoqoftë, këto shenja të zodiakut nuk bëjnë thashetheme me qëllime të këqija. Ata thjesht tërhiqen nga një nevojë instiktive që ata e përjetojnë si një përvojë magjepsëse. Mendja e shenjave të zodiakut të ajrit është e programuar të mbledhë një mori detajesh torturuese dhe t'i "ruajë ato në vështirësinë e saj" për më vonë.

BINJAKËT
Binjakët janë spiuni më dinake nga të gjithë zodiakut. Ai e di saktësisht se si të fitojë besimin tuaj, duke ju bindur që t’i zbuloni të gjitha informacionet që ai kërkon, ndërsa në të njëjtën kohë ju siguron se askush nuk do të mësojë asgjë. Para se ta kuptoni, i keni treguar të gjitha sekretet tuaja, pasi ai është aq simpatik saqë as nuk e vutë re. Binjakët tërhiqen nga hijet e fshehura pas pretendimeve dhe gënjeshtrave. I gjithë ky informacion pasuron bibliotekën e thashethemeve që ka çdo Binjak. Sidoqoftë, nëse jeni mjaft të pjekur për ta menaxhuar atë, ai mund t’ju lejojë të shijoni historitë më me lëng dhe më interesante nga jeta e tij!
Binjakët, megjithatë, edhe pse bëjnë thashetheme majtas dhe djathtas, ata dinë të mbulojnë gjurmët e tyre. Edhe pse nuk duhet t’i besoni Binjakëve që premton të mos i thotë asgjë askujt, ai do të sigurohet që informacioni që i jepni të mos rrjedhë plotësisht në publik. Dominimi i Binjakëve në thashetheme është një "dhuratë" unike që ai duhet ta menaxhojë me përgjegjësi.

PESHORJA
Me sa duket, kurrë nuk do të prisnit që kjo krijesë e ëmbël, e pafajshme dhe e dashur, Peshorja, të ishte aq ekstazike me thashethemet. Sidoqoftë, këto janë pikërisht karakteristikat që e bëjnë atë kaq të njohur me këtë! Sport! Sjellja e tij e padëmshme i lejon atij të bëjë thashetheme hapur, publikisht dhe pa e fajësuar askënd për këtë. Ai është miqësor me të gjithë, dëgjon të gjitha anët e një çështjeje dhe çdo perspektivë të një situate. Pastaj, duke kombinuar gjithçka që kanë mbledhur, ata krijojnë historinë më të saktë dhe të shumanshme.
Sidoqoftë, Peshorja dihet gjithashtu se këmbëngul në diplomaci dhe drejtësi kur bëhet fjalë për thashethemet. Pavarësisht se në cilën anë të historisë duan të besojnë, ata sigurohen që të marrin në konsideratë çdo pikë dhe çdo detaj para se të bëjnë një gjykim. Në fakt, ju mund t'i besoni një Peshoreje për të mësuar jo vetëm thashethemet më të freskëta, por edhe se kush ka të drejtë dhe kush është i gabuar.

UJORI
Një Ujor preferon të veshë fytyrën e një personi që tregon se është mbi thashethemet dhe situatat melodramatike. Sidoqoftë, realiteti nuk mund të jetë më larg nga e vërteta. Edhe pse i pëlqen të pretendojë se nuk dëshiron të përfshihet dhe të "ndotë duart", i pëlqen të përgjojë thashethemet. Ndërsa përhap iluzionin se ai është shumë i pjekur për t'u përfshirë në situata dramatike, ai tenton të përzihet në mënyrë diskrete në një situatë pa e vënë re askush! Besoni apo jo, një Ujor ka aftësinë të marrë një thashetheme dhe ta bëjë atë edhe më interesant.
E mira është se një Ujor nuk do të bëjë kurrë dëm serioz. Ai thjesht nuk mund t'i rezistojë argëtimit të një seance thashetheme. Sigurisht, "Unë" e tij nuk do ta lejojë kurrë ta pranojë atë.

Back
Lartë