Po nick mogli e kane fut ne ban se pse e kane fut ne ban kta e dijne…do kene pas frike mos bej reklama ?Po ke pas ban ketu apo jo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po nick mogli e kane fut ne ban se pse e kane fut ne ban kta e dijne…do kene pas frike mos bej reklama ?Po ke pas ban ketu apo jo?
E pra me grupin e dikurshem ???Po nick mogli e kane fut ne ban se pse e kane fut ne ban kta e dijne…do kene pas frike mos bej reklama ?
Ec mor hap account tjeterE pra me grupin e dikurshem ???
He se ka ik ai shefi ka ardh tjeter shefa.
po ca behet andej nga komshit?
Thuj te ma heqin e mua banin ato te vij andej ???
Ip ime eshte si e junos plus qe me kan then keto ne forum qe e kam byrazer ???Ec mor hap account tjeter
Juno ka nja 300 account cunash e gocash ?????Ip ime eshte si e junos plus qe me kan then keto ne forum qe e kam byrazer ???
Kam qen une ne fakt se e kisha fiksim me ardh andej po nuk me lat qe nuk me lat me ardh ??Juno ka nja 300 account cunash e gocash ?????
Ekspres me qumesht ??made by dora e @Nikoleta ??Makiato apo turke!
Apo ekspres!
??
E hedhi vete por kur do e pijme kte kafen? ???Patjeter!
??
Sheqer hidhi vet!
Po po ??@Mignonne ?
Pranon?
Kur mendon ti!?E hedhi vete por kur do e pijme kte kafen? ???
Kurdo qe ti je e lirshme ?Kur mendon ti!?
??
Aaa ,me vjen keq. Spi kafe me te panjohur une ?@Nicktjeter n'itali nje kafe a ben![]()