Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Du 1 kaffe nga @The_Joker tma servoj me sisat jasht ?

po pra dhe un sedi si kam shku kaq i gjatE kemi si rrace zgjatemi kshu pa prit e pa kujtu ???
ta thash me shakaNgjove gjo qe jam kamarjer vlla po deshe caj ngrije bythen e shko mere vet
A ki cigare hahahaDu ni kafe late nga @Jana ??
Plot eja ??A ki cigare hahaha
Do ta thith iher dhe un ta shoh si esht ?Plot eja ??
Menden ke e thitmja e ke bej pak tym pise ??Do ta thith iher dhe un ta shoh si esht ?
Po ne un te thash me shaka meqe do ngrehesh ma mer ne mua 1 got caj po futi 2 lug sheqer ?ta thash me shaka
dhe jo ne ate kuptim
Me don edhe nja 1 jav ndeti me te çu ???Kush e ka rendin e kafeve sot ?
Nga ? @Claa dua nje kafe turke, 1 uj me gaz radenca, 1 Bakllava ! View attachment 109218
Ta bo Paku ty. ?Kush do më bëjë 1 kafe?
Meri mi nai lek thuj bjeri leket se e pi me tipsin ?Sonte nuk dua kafe per kok te @Ai_Tipi t ?![]()
Ste jep njeri lek kot po merr 1 dy mij leksh te p asqyra (se bohen 4 ?) e eja se te pres te Pelikani ?Meri mi nai lek thuj bjeri leket se e pi me tipsin ?
Mprit te guzhina te msoj si shtrohet brumi brioshve ?Ste jep njeri lek kot po merr 1 dy mij leksh te p asqyr a (se bohen 4 ?) e eja se te pres te Pelikani ?![]()