si re ske hahahahhahahahaPo un skam gru ? kur tkem do e pi 1 kafe me 2 filxhona ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
si re ske hahahahhahahahaPo un skam gru ? kur tkem do e pi 1 kafe me 2 filxhona ?
Po nuk e kam gru, mund te thuash te dashur ose partnere por jo gru, e ke kte qe nxitohesh ?si re ske hahahahhahahaha
ene ket ma the ree ???Po nuk e kam gru, mund te thuash te dashur ose partnere por jo gru, e ke kte qe nxitohesh ?
Kte besoj e ke vesin ma t keq ?ene ket ma the ree ???
nuk ncitohem re unn se me dalin te verteta gagahahhaha????2 sec e kam un merzitjenKte besoj e ke vesin ma t keq ?
Je aq gangsterre ti sa smerzitesh ?
Me mu 2 sec ? , apo aq t iken merzitja me t gjith ?nuk ncitohem re unn se me dalin te verteta gagahahhaha????2 sec e kam un merzitjen
nuk mbaj merzitje un lal nuk ja vlen me mbajt merzitje?????Me mu 2 sec ? , apo aq t iken merzitja me t gjith ?
Ti je kinge ??nuk mbaj merzitje un lal nuk ja vlen me mbajt merzitje?????
Ne vend ??E dua nje cigare nga @Chilling
Po e dashur.@Mignonne a je ketuu
Çunave a gocave u ke shkruar ?Mka ra goja tu i shkrujt si skuth pv nuk ngjojn ????????
Po@Rrelse do na japesh nje kafe?
Edhe briosh madje