Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Une jam ketu.te jet njeri e kur te shkoje me tjera te bej qef por te vij ne shtepi te lahet para se me u fut ke dera e shtepis???? me len zhulinnn se na felliqne e te jet I mbrojtu me tjerat se jo per gjo per i shkurtohet jets hahaha
????te jet njeri e kur te shkoje me tjera te bej qef por te vij ne shtepi te lahet para se me u fut ke dera e shtepis???? me len zhulinnn se na felliqne e te jet I mbrojtu me tjerat se jo per gjo per i shkurtohet jets hahaha
ok shko hyr lahuu ne dush mos harro ujin e nxeht klorin acidin krejt acidet e mos harro 4 here lahu se ka ujee????Une jam ketu.
ne qenkemi per njeri-tjetrin
Kshu i ke tgjith miii kerko i gjo ndryshe ??te jet njeri e kur te shkoje me tjera te bej qef por te vij ne shtepi te lahet para se me u fut ke dera e shtepis???? me len zhulinnn se na felliqne e te jet I mbrojtu me tjerat se jo per gjo per i shkurtohet jets hahaha
po ndaj e thashe me me ja u be me te lehte hahahahaha me u tregu te sinqert hahahahahahahahha pse ti mendon ka ndryshe ??????????????? ec te puccc pakk ec te duaaaaKshu i ke tgjith miii kerko i gjo ndryshe ??![]()
Po ka kur te bjer bore e kuqe ahahahahpo ndaj e thashe me me ja u be me te lehte hahahahaha me u tregu te sinqert hahahahahahahahha pse ti mendon ka ndryshe ??????????????? ec te puccc pakk ec te duaaaa
Na me na. Po ti u lave?ok shko hyr lahuu ne dush mos harro ujin e nxeht klorin acidin krejt acidet e mos harro 4 here lahu se ka ujee????
une jam ok nuk futem ne llum!Na me na. Po ti u lave?
Po pse kerkon nje llum per partner o hirushe !une jam ok nuk futem ne llum!
nuk e kerkoj xhafare por duhet ta pranojme se eshte nje e vertet e madhe apo r vogel qofte! dhe ti je njeri I vecant dhe te falenderoj qe me ke njoh pak a shume se si jam shume pak njerez munden te me njohin pertej shakas qe e bej pa lendu apo fyer njeri.dhe une kam respekt per ty !hugs e ty fort xhafar?????? qendro sic jePo pse kerkon nje llum per partner o hirushe !
Kujdes me ke rri se mer nga ato persona pastaj ! Ti je nje person me nje karakter dhe nje humor te vecant qe jo cdo njeri e ka !
Te perqafon daja fort ???
Vij ne tiran dmth ????nuk e kerkoj xhafare por duhet ta pranojme se eshte nje e vertet e madhe apo r vogel qofte! dhe ti je njeri I vecant dhe te falenderoj qe me ke njoh pak a shume se si jam shume pak njerez munden te me njohin pertej shakas qe e bej pa lendu apo fyer njeri.dhe une kam respekt per ty !hugs e ty fort xhafar?????? qendro sic je
Vij ne tiran dmth ????
Urrraaaaaaaajeeeeee ??????????