• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni thyer zemrën e dikujt?

E kam lenduar dike shum vite me pare.
Nuk ia vleresova perkujdesjen,rrespektin dhe besnikerine e tij.
Gjithsesi doli nje tjeter qe ma theu mua zemren.
Qenka e vertete shprehja:-"Gjithshka lahet ne kte bote":):).

Dike shum kohe me par ?
Me donte shum e doja...
Por ndryshoj filloj te merrje me gjona qe une si pelqeva e as nuk doja qe te rrija me dike si u be ai...e di qe vuaj akoma per mua por ska me kthim mbas ?

Tani doli dikush qe me beri te buzeqes serish ?

Dike shum kohe me par ?
Me donte shum e doja...
Por ndryshoj filloj te merrje me gjona qe une si pelqeva e as nuk doja qe te rrija me dike si u be ai...e di qe vuaj akoma per mua por ska me kthim mbas ?

Tani doli dikush qe me beri te buzeqes serish ?
Mis thuaj qe isha un

Back
Lartë