• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Keni takuar ndonji nga forumi / ose chati ne realitet

Valvitet plusi si shqiponja e zeze ne flamurin tone :p
Op sidomos ktu ne Zürich edi si sepse ka erèra te forta dhe ufff si e valvit plusit sa qe me raste te huto mos vall eshte minus mendo hmmmm.

Ti mi, po hyri zemra nmes, ndihme quhet ?
Ishte fjala ta besh zemren gur me qeras me drek ore ? po dhe ti doreshtrenguar si te tjeret qenke ?
(sa per ❤️ , e kam ne realitet 1 sa per 1000 )

Ishte fjala ta besh zemren gur me qeras me drek ore ? po dhe ti doreshtrenguar si te tjeret qenke ?
(sa per ❤️ , e kam ne realitet 1 sa per 1000 )
O dea po qëlluam ndonjëher në shqipëri njëkohësisht bashkë edhe drekën do ta hamë edhe kafen do e pijm ?

O dea po qëlluam ndonjëher në shqipëri njëkohësisht bashkë edhe drekën do ta hamë edhe kafen do e pijm ?
Me ne fund doli trimja ?zemer mira ? Kenaqesi do ishte dhe nga ana ime ?

Back
Lartë