Edhe ti paske shume...kan humor kta e ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Edhe ti paske shume...kan humor kta e ?
te faleminderit o “motra”Tbaft mire mo shoku....
po me shume se ty nuk kam un.Edhe ti paske shume...
Jo vallaj ti paske me teper! Na shkrive...ncncnncpo me shume se ty nuk kam un.
Besoj se po:A ka persona ne kete chat qe eshte dashuruar pikerisht ketu me dike? ?
Rrofsh...te faleminderit o “motra”
okejJo vallaj ti paske me teper! Na shkrive...ncncnnc
po tashi dikush me tha qe ktu duheni si motra edhe si vellezer ??.. dakort me ty jam. njohje po pastaj nuk i dihet. por joBesoj se po:
Personalisht jo,dhe sdo e boj ?
Asnjiher si dihet normale.po tashi dikush me tha qe ktu duheni si motra edhe si vellezer ??.. dakort me ty jam. njohje po pastaj nuk i dihet. por jo
hahahah po pse mo qenkeni diskriminues ju?. ka njerz qe pelqejn gjera te njomta ?Je dhe i vogel o zemra ca kerkon ne chat ti?
me behet qejfiAsnjiher si dihet normale.
Por perderisa kam dike jashte,dhe e them me plot gojen qe jo.??
Ktu ka vetem t thata ?hahahah po pse mo qenkeni diskriminues ju?. ka njerz qe pelqejn gjera te njomta ?
haahha thash ka qe oelqejn dhe gjera t njomta jo cfare ka ?Ktu ka vetem t thata ?
Po ti ku e di qe ka te thata? Mcnncnc fol per vete ti se e mbusha kallashin??Ktu ka vetem t thata ?
Ne tgjitha te njoma jemi...??Po ti ku e di qe ka te thata? Mcnncnc fol per vete ti se e mbusha kallashin??
da vjece eshte kjo se e bet ku ktee tipen sikur eshte 50 vjecePo ti ku e di qe ka te thata? Mcnncnc fol per vete ti se e mbusha kallashin??
Per vete fola mi ?Po ti ku e di qe ka te thata? Mcnncnc fol per vete ti se e mbusha kallashin??
E mir ec tash fut karikatorin se do iki me fjet une.Per vete fola mi ?
HahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaahahhahhahaahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahhhahahahahhhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhhahahahahaahahahahhahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahaahaahahahahahahahahahaahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahE mir ec tash fut karikatorin se do iki me fjet une.