• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kemi ndonji fejese a martes

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

O njerez kemi ndonji fejese aa martese tash afer more,
Une e di qe do te thoni jooooo
Po nul vjen I fejuari ose e fejumja duke nejt gjithe diten si tyc
Ne f.b chat e forum

Rri se I kam nja 3-4 shkalle me lartte une qureee

eeeeeeee po paskeni qene matufa ju djemte e sojit tane

Une kam fillu te shoh ndonje nuse per cunin..

@ANABELA javen qe kaloi me nje ceremoni madheshtore kreu fejesen e saj me nje djale te cilin perpiqet ta ruaje anonim (larg paparaceve) :rolleyes:

Per arsyet e saj kete lajme perpiqet ta mbaje brenda kornizave te saj te mos i cenohet privatesia.

@Mr. A pritet te dale ne tv lokal duke dhene nje kronike te shkurter ne lidhje me temen se '' A demton privatesine tone rrjetet sociale'',ku si partizan i flakte i privatesise do tregoje disa shembuj konkrete se ajo demtohet nga rrjetet sociale.
Ka gjasa (mos me permende zhgenjimet e mia nga vashat e fshatit qe i njoha ne fb e ne QATE'' :p

Vijon,,,,,,,,,,

@ANABELA javen qe kaloi me nje ceremoni madheshtore kreu fejesen e saj me nje djale te cilin perpiqet ta ruaje anonim (larg paparaceve) :rolleyes:

Per arsyet e saj kete lajme perpiqet ta mbaje brenda kornizave te saj te mos i cenohet privatesia.

@Mr. A pritet te dale ne tv lokal duke dhene nje kronike te shkurter ne lidhje me temen se '' A demton privatesine tone rrjetet sociale'',ku si partizan i flakte i privatesise do tregoje disa shembuj konkrete se ajo demtohet nga rrjetet sociale.
Ka gjasa (mos me permende zhgenjimet e mia nga vashat e fshatit qe i njoha ne fb e ne QATE'' :p

Vijon,,,,,,,,,,
E ke myt??

Back
Lartë