Kur ta kapesh thuj te kerkon gruja per divorc ?@Gjyshi bam e bum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kur ta kapesh thuj te kerkon gruja per divorc ?@Gjyshi bam e bum
ja tham un mos ta nin?? veq mos e rreh amanKur ta kapesh thuj te kerkon gruja per divorc ?
Kam frik mos ka noj hall se ska munci tme le vetem kshu .?ja tham un mos ta nin?? veq mos e rreh aman
tja baj ni zile pra mos e ndajKam frik mos ka noj hall se ska munci tme le vetem kshu .?
Ai Eshte pure love
Jepi e thuaj jam e tij dhe vetem e tij deri te shtunen . Pastaj tbej ça te doj .?tja baj ni zile pra mos e ndaj
e shtunja erdh o loqk he der te marten ****Jepi e thuaj jam e tij dhe vetem e tij deri te shtunen . Pastaj tbej ça te doj .?![]()
Jemi javore ktu mi Cne te marten . Pastaj Gjynoh mos shijoj ndonje kukull tjeter ktu . ?e shtunja erdh o loqk he der te marten ****
si ti sun gjen niher jo ta tham une so me kan kukell e pa shpirt ??Jemi javore ktu mi Cne te marten . Pastaj Gjynoh mos shijoj ndonje kukull tjeter ktu . ?
Vetem te jet mire ?
Sigurisht...mbaj une po he...kam frike per ty se kam cik doren e rende ????@POSEIDON je për 2in1 ?!! ?
oooooooooo zemerrrr tiiiiiiiiiiiiiii???????????????Uneee do te pucii tyyyy o zemra imee??
dashuriiiii tyyyy????????@STONE_HEAD ??
Rraff plot djem??
?????????eccc@STONE_HEAD de kisha rah se me fitoj ne ludo
??????????locka miiiiiiiidashuriiiii tyyyy????????
jetee meee????????????????????????????locka miiiiiiii
Bufff me lot ??@AnXheliNa e meriton 1 dru ???
Buff me behet qefi qe qesh me lotBufff me lot ??
Nuk e dija se je bo terheqs ?
Te japishin drru ty ato qe po iu pelqen ???
Ahahahhahaha valla keshtu kane thone disa qe je buff i bukur ?un tkam shok prandaj te tregojj lolBuff me behet qefi qe qesh me lotmua mduket vetja i shemtuar ? se di une kujt i pelqej
mos u mer me llafe ti je bo bufi keq lol