hahahahahahhahah dhe delenxhi me the ? ncncncncnNashti e kuptova Pse bone si delenxhi qe tja imponosh.
ja pac fat .![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahahahahhahah dhe delenxhi me the ? ncncncncnNashti e kuptova Pse bone si delenxhi qe tja imponosh.
ja pac fat .![]()
sa pa fat qe jena tashti qe msum ca dum nga njeri tjetri po na vjen ora te ndahemi ???Patjeter . Un e mbylla per sot po bej gati vajrat me aroma ekzotike qe kur te vish ta ndjesh aromen qe jasht . ??
Po kte pune kemi ne ndajemi, bashkojemi rendesi ka qe leksionet qe morem te na servirim ne rrugetim ne vijim . ???sa pa fat qe jena tashti qe msum ca dum nga njeri tjetri po na vjen ora te ndahemi ???
Me ledhatim. Ti meriton me shume se kaq ne fakt .hahahahahahhahah dhe delenxhi me the ? ncncncncn![]()
flm flm je shum e sjellshme.....Me ledhatim. Ti meriton me shume se kaq ne fakt .![]()
Jam dhe shume biles .flm flm je shum e sjellshme.....
eeee diiii nuk e vej ndyshimmm .... ndaj te kam pik ne zemer ty unJam dhe shume biles .![]()
Edhe un ty kur je i vertete …..eeee diiii nuk e vej ndyshimmm .... ndaj te kam pik ne zemer ty un![]()
akoma ke ai muhabet ti ? un nuk shava shalet se ti qe un vdes per shaleEdhe un ty kur je i vertete .
po cedo na shave shalet dolem démodé mos flas per tralltite. Nejse .
???@Noemi eja ti ngjis cik buzet ?
Hajde te te fif cik ??
Hahahahaaha dashuriHajde te te fif cik ??
Meqe eshte turp per pufje ??