Pse mi përtej oqeanit je?Se kam orarin tn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pse mi përtej oqeanit je?Se kam orarin tn?
Sme ze gjumi nga hallet prndj?Pse mi përtej oqeanit je?
Spyt ajo shpeton ?Jam e perpikt pa prblm?
E ke nga eksperienca ti???Spyt ajo shpeton ?
Edhe ne sna zen? hapju shoqnis ???Sme ze gjumi nga hallet prndj?
Po prandaj te them kujdesE ke nga eksperienca ti???
Ehh smi zgjidh dot jo??Edhe ne sna zen? hapju shoqnis ???
Do e kem parasysh?Po prandaj te them kujdes
Mos e mso gocen keq se eshte e vogel ?Edhe ne sna zen? hapju shoqnis ???
Bravo kadriDo e kem parasysh?
Unë për ndihm i thash? tja lehtësojmë problemet??Mos e mso gocen keq se eshte e vogel ?
Ka probleme adoleshence ajo po kerkon princin me ferrari ?Unë për ndihm i thash? tja lehtësojmë problemet??
Jo mo jo kam hall me ca shije ta marr haribon nsr,pa ska prblm le te ket dhe biciklet?Ka probleme adoleshence ajo po kerkon princin me ferrari ?
Meri me cola ti ham bashk?Jo mo jo kam hall me ca shije ta marr haribon nsr,pa ska prblm le te ket dhe biciklet?
He si nuk patëm fat dhe ne ti hypshim ferrarit? po i hypëm gomarit????Ka probleme adoleshence ajo po kerkon princin me ferrari ?
Eshte me sportiv gomari ka me adrenalin?He si nuk patëm fat dhe ne ti hypshim ferrarit? po i hypëm gomarit????
Patjtr?Meri me cola ti ham bashk?
Meri me shije shalqini? i ke provuar? ?Jo mo jo kam hall me ca shije ta marr haribon nsr,pa ska prblm le te ket dhe biciklet?
Nuk do as naft as benzin e as gaz??????Eshte me sportiv gomari ka me adrenalin?
O me cola le ca thot moza ti jep xhaxhi leket ?Patjtr?