• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Karakteri,lind {eshte trashegimi} apo e zgjedhim ne jet..

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Ne formimim e karakterit te njeriut,sipas mendimit tim,nje rol kryesor ka ambjenti qe ai rritet qofte familjar,apo shoqeror..
Gjithashtu mendoj se karakteri lind.

Ne jemi shembelltyre e prinderve tane,dikush nga babai e dikush nga babai.
Ende kam virtytet apo te metat qe kisha qe femje,edhe nuk me/ndryshojne.
Te metat/virtytet jane pjese e karakterit tone.

Vallai un e kom kte te met:
Ndihmoj cdo njeri,ama mrapsh sja mar asnjiher.

Menoj qe otr lind nuk bohesh ? por karakteri ndertohet me kalimin e viteteve ne baze te veshtiresive/ te mirave & barierave qe dalin ne jete.
Ka tboj shum familja te kjo pjese jo perhere se nga familje tmira shum
Legena po dalin apo anasjelltas ?

Menoj qe otr lind nuk bohesh ? por karakteri ndertohet me kalimin e viteteve ne baze te veshtiresive/ te mirave & barierave qe dalin ne jete.
Ka tboj shum familja te kjo pjese jo perhere se nga familje tmira shum
Legena po dalin apo anasjelltas ?
Lale si i bohet qe un jam me stresin? Do bohesh dhe ti ? ????Apo otr deri n vdekje ?????????

Unikatilin o pinko ca nojzi thu nojzin e ngjo cuni im
E ka qef stresi pak me i pjek po prap te tana armet gta ka ngel edhe ai jeta play stjeshen :p
Hahahhahahahahhahahahahahahaahhaha kush nga cunat lale ? Apo burri im ? ???

Ne jemi shembelltyre e prinderve tane,dikush nga babai e dikush nga babai.
Ende kam virtytet apo te metat qe kisha qe femje,edhe nuk me/ndryshojne.
Te metat/virtytet jane pjese e karakterit tone.
Qeke pro martesave gay ...yttt ?

E jom pak por varet nga kendveshtrimi ...?ti mund te te duket diskriminim ndersa mu degjenerim

Per mua eshte pak nga te gjitha ...lind merr dhe nga prinderit por dhe evulocion me rritjen e personit

Karakteri i nje perdoni fillon e formohet deri ne moshen 7-8 vjecare dhe mund te punohet ne te deri ne moshen 17-18.

Back
Lartë