Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ta provoj?? ?Kanabisi eshte drroga ma e bukur! Dhe pa efekte anesore!
Pres komente te shumllojshme ?
Ka efekte ansore.Kanabisi eshte drroga ma e bukur! Dhe pa efekte anesore!
Pres komente te shumllojshme ?
???Nje kanabis ju lutem ?
Tbo edhe drru ??? si fillim se kur tvi puna me hum memorien ka hull bomb atomike putini ??Ka efekte ansore.
E para dhe kryesorja osht me memorien.
Konsumimi i shpeshte tbon mas disa kohesh me luhatje kujtese.
Mos pi mo se tkan bo princess ?Ka efekte ansore.
E para dhe kryesorja osht me memorien.
Konsumimi i shpeshte tbon mas disa kohesh me luhatje kujtese.
Duhet ta provosh, ?Ta provoj?? ?
Bera shaka me tyDuhet ta provosh, ?
Mediat e bastardojne cdo gjo, mjafton te shihni evropen dhe ameriken gjendjen dhe efektet e ksaj, mjafton te ndjekesh dhe OBSH!
lufton shum po shum fort qelizat kancerogjene, dhe shijohet normalisht duheþ pish me njerez qe te bojn te ndihesh mire jo me tipa qe t fusin ne depresion ?
Jam shum dakort, ai quhet bastardim dhe cso gjo e tepert te bon dom, dhe pranaj t thash qe kanabisi shijohet nuk pihet ?Bera shaka me ty
Normalisht mund te kete 2 anet e saja por nje qe kam pare un eshte njeri qe piu aq sa iu dogj qarku totalisht dhe rri si tull nuk di te zgjidhi asgje.
Un nuk e mbeshtes teorin e aneve pozitive mbi negativen.
Ateher para se ta provosh dashka konsult mjeksore te te tregoj gramaturen e sakte ??Jam shum dakort, ai quhet bastardim dhe cso gjo e tepert te bon dom, dhe pranaj t thash qe kanabisi shijohet nuk pihet ?
Jo, mjafton qe mos t pish ore e sekond, dhe mos t pish ate qe nuk bon normalisht kokrra dhe gjethe ? varet dhe si e mer normalisht.Ateher para se ta provosh dashka konsult mjeksore te te tregoj gramaturen e sakte ??
Nah jam mire keshtu si jam.Jo, mjafton qe mos t pish ore e sekond, dhe mos t pish ate qe nuk bon normalisht kokrra dhe gjethe ? varet dhe si e mer normalisht.
1 cigare ne darke dhe je shum ne rregull! Dmth mbaron tgjitha punet dhe impenjimet e dites dhe ne darke e shijon ?
Me ngjo mu
Me ate harron me u cu ne mjes ?Nah jam mire keshtu si jam.
E bej gjumin tull rehat.?
Un dua te zgjohem,ka pune per te bere ?Me ate harron me u cu ne mjes ?
Prz nejse kur se provon ske si ta dish ?Un dua te zgjohem,ka pune per te bere ?
Shume e vertet,gjithsesi ne vend te saj do zgjidhja nje caj kamomili ??Prz nejse kur se provon ske si ta dish ?
Po leje cajin provoje iher pastaj me jep mendimin tat ??Shume e vertet,gjithsesi ne vend te saj do zgjidhja nje caj kamomili ??
Na kan lidh ne djep e “qaj“qesimi tu pi ton diten ngjum ??Ne kosove po dhe ne shqiperi mendoj qe Eshte perdorur e njejta metode. Kur vinin mysafiret per te mos bere probleme e mos te ndenjur femijet verdall i djegshin icik hashash dhe te shkretit direkt ne gjum ?