• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kam ven re se....

Edhe nga unë isoj ?

Dasma e fundit ka qenë në 2019 në Maqedoni por, kam i gjo të mirë këtej nga lagjja se bojnë dasma çdo javë, e fillojnë edhe që të enjten ?

Këto 2 këngët po më dalin edhe në ëndërr ?

Hahahahahhaha,ti te pakten e ndjen pak atmosferen,nga une ka ren zjarri ? ?

Hahahahahhaha,ti te pakten e ndjen pak atmosferen,nga une ka ren zjarri ? ?

Ka qenë e lezetshme ke një dasëm para disa viteve, po vinin për të marë nusen ata.

Kishin marë nga këta gabelët që i bien tupanave por ato e filluan që në fillim të rrugës dhe rruga është malore dhe shtpëpia ishte në fund.

I them një shokut: Thuji t’a fillojnë më vonë se do lodhen.

Ai shoku im: Varja, atë punë kanë ata.

Ato para duke ec në këmbë, ne me makina mbrapa.

Nga gjysma rrugës fillunë gabelët duke pa njoni tjetrin dhe nga këto që i kishin pagu, po mundoheshin me kuptu edhe sa rrugë ka për ke shpija ??

Pushun se u lodhën dhe filluan prapë kur u afrunë ke shpija nuses ??

Kam vene re se nese del ne shi, lagesh

Se ca populli cop e therrime jemi,ngrihen ne protest per Luizin dhe flen gjume kur rriten cmimet,kur u prishen shtepit,kur u perdhunohen femijet nenat dhe motrat,per te ardhur keq
Shum e vertet o ❤️ e vogel ?

Ditet e sotit kujt si behet vone per askend gjithsecili ka punet e veta dhe shum pak kohe , por po harrojm ce skem me marr gjo me vete .

Kam vene re se shpesh here kur nisesh nga vetja, lendohesh.

Back
Lartë