• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kam ven re se....

• Llap
Reactions: Dea
Nese lexohen ca do ketu o mjeshter?
Keni fillu me na lodh koken me keto budalliqe, se s’kemi pune t’jera vetem te merremi me mesazhe te dua ste dua leni keto Fudilliqe e mos u beni te tepert ti dhe ndjeksit e tu!

Kap bej noi Bisede serioze te mesojm dicka nga ty e jo te lexojme budalliqe i lexuan su lexuan e Lagu se Lagu!

Nese s’te pelqe Formati Jepi Logout dhe je Ok !
O mjeshter, pse nxehesh? Apo ndoshta kam te drejte?
Nese e ven re nuk kam biseda ne privat, dhe perderisa kam hy ketu i kam mar parasysh te gjitha dhe mesazhet qe lexohen o mjeshter.
Kundershtoj faktin qe zoteria, perpos qe nuk di te japi nje shpjegim ose te thote po lexohen por ne perpiqemi mos ti lexojme! Por mundohet te sulmoje duke te ofenduar inteligjencen.
Mjeshter mendoj se esht zoteria qe esht ne staf qe nuk di te japi nje shpjegim mbi nje pyetje shum te thjeshte qe u ngrit, pasi te gjith jan dakort qe mesazhet lexohen dhe te gjith kan hyre, dhe fillojn e flasin, dhe te lexohen ska asgje te keqe, e keqja esht kur kundershtohet duke u munduar te morin per budallenj,
Mir mjeshter, bisedat private ja kam len tjerve se un i kam lon me kohe.
Kalofshit kendshem.

kam vene re se qente lehin karvani ecen para

Nese e ven re nuk kam biseda ne privat, dhe perderisa kam hy ketu i kam mar parasysh te gjitha dhe mesazhet qe lexohen o mjeshter.
Kundershtoj faktin qe zoteria, perpos qe nuk di te japi nje shpjegim ose te thote po lexohen por ne perpiqemi mos ti lexojme! Por mundohet te sulmoje duke te ofenduar inteligjencen.
Mjeshter mendoj se esht zoteria qe esht ne staf qe nuk di te japi nje shpjegim mbi nje pyetje shum te thjeshte qe u ngrit, pasi te gjith jan dakort qe mesazhet lexohen dhe te gjith kan hyre, dhe fillojn e flasin, dhe te lexohen ska asgje te keqe, e keqja esht kur kundershtohet duke u munduar te morin per budallenj,
Kalofshit kendshem.
Ashtu jan kta lexojn mesazhet e te qisin bojen pisa njerez ?

Kalofshit kendshem.
Mjeshter i madh i Teknologjise Forumore,
Une me thjeshtesi tu pergjigja, nese nuk ndihesh mire ketu jepi avazit BEJ Logout e mos m’shit mend tani se i ke tejkalu t’gjitha kufite!
Eshte i fundit ky mesazh qe e drejtova per kte qeshtje.

Back
Lartë