Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tani e vure re kete ti?Shume persona ktu i ka perpire iluzioni dhe su pelqen kur u plaset e verteta ne sy...
Po ti kur do cit: Ersaa se vetem shprehjet e popullit nxjert ?tani e vure re kete ti?
me mire vone se kurre.
cit. populli
jam akoma specie ne revoluzionPo ti kur do cit: Ersaa se vetem shprehjet e popullit nxjert ?
Ke shpirt revolucionare, ?jam akoma specie ne revoluzion![]()
Po të vërtitet bani.?Kam ven re se dikush ketu pa pik TURPI mundohet te mashtroje duke u perpjekur te justifikohet, pasi shkel te drejtat e privatesise duke lexuar bisedat ne pv, dihet ne cdo forum lexohen, POR ICIK TURP DHE SEDER DUHET TE KET NJERIU te pakten mos te mundohet me te mbush mendjen qe nuk lexohen kur eshte 10000% e kunderta!
Pa arsye, ! Nuk ka asnje arsye, qe une te mar ban!Po të vërtitet bani.?
Hajde me llogari tjeter po ashuPa arsye, ! Nuk ka asnje arsye, qe une te mar ban!
Ban meriton mashtruesi!
Nejse nese sjan te zote me u ballafaqu dhe bojn ban se nuk kan argumenta, nuk esht problem i imi, stafi duhet te perzgjidhet me njerez te qet qe din te komunikojn din te argumentojne, dhe jo me personazhe qe nuk din ca te thojn dhe bojn ban, e i bje m ngel vetem stafi usera ?Hajde me llogari tjeter po ashu
Mos më lër vetëm?
@Rrelse qy qeka anëtar që ka ngrënë ban më herët ??Nejse nese sjan te zote me u ballafaqu dhe bojn ban se nuk kan argumenta, nuk esht problem i imi, stafi duhet te perzgjidhet me njerez te qet qe din te komunikojn din te argumentojne, dhe jo me personazhe qe nuk din ca te thojn dhe bojn ban, e i bje m ngel vetem stafi usera ?
Jo ban nuk kam mor najher por po ja shpjegoja pse duhet te me bojn ban!@Rrelse qy qeka anëtar që ka ngrënë ban më herët ??