Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zyra e shefave nuk i paskan mire mardheniet ???Mo u grindni ju plluma se na shef halla @Mia* ?
Prandaj erdha, te vendos paqe ne forum ?Zyra e shefave nuk i paskan mire mardheniet ???
Faleminderi vellai madh ???Prandaj erdha, te vendos paqe ne forum ?
Ca thua aman, po ne fryme smarrim dot vetem ??Mo u grindni ju plluma se na shef halla @Mia* ?
Fokusu tek @Mia* leri zyrat e forumit...Faleminderi vellai madh ???
Po lus të vij dimri sa më shpejt? se vapa të frymëzon shumë ?????? më vdiqe me kto hartime? shkurt he dreq ??????Kam vene re , se kur gjerat thuhen sic jane .. shume pak njerez i pranojne publikisht , por thelle thelle , nese e verteta thuhet pa doza kritike dhe te beri moral , pranohet nga te gjithe ... edhe pse reagimet jane spontane , edhe pse ndikimi shtohet , edhe pse cdo gje e futur ne nje epruvete eshte objekt eksperimentimi . Personalisht e adhuroj te verteten , edhe ne rastet kur e kundershtoj . E verteta absolute ne shumicen e rasteve rezulton variabel ne varesi te rrethanave dhe te gjendjes aktuale mendore , psikologjike dhe shpirterore . Gjithsecili nga ne vetvete ndjehemi persona te ndryshem .. po aq te ndryshem , sa te tjeret jane ne syte tane . Ndonjihere adhuroj momentet e ndryshimit dhe thyerjes se personaliteteve te brishta . Shume njerez e kane aq te brishte vellon e personalitetit , sa eshte lehtesisht i dukshem edhe mendimi me i erret . Kjo eshte ajo pjesa qe me eksiton menderisht ... lehtesia e zhvendosjes se kesaj velloje me nje fryme te vetme , e barazvlefshme me harxhimin e frymes per fryrjen e nje tollumbaceje , qe ne nje moment te caktuar do plase .... por zhurma e saj te krijon nje fare paniku momental ?
Crazy , but true ?
Ju du be , krejve ju du ?
P.s ... e dija kete gje , thjesht ju permbajta temes kur thashe .. kam vene re ?
Epo shkurt nuk e terheq dot vemendjen une ... ti e di qe une per pak vemendje virtuale jetoj ??Po lus të vij dimri sa më shpejt? se vapa të frymëzon shumë ?????? më vdiqe me kto hartime? shkurt he dreq ??????