Hahah hahahHahahahaha
E vune re me sa perkedheli ta kom thon?!
Ika se lash nom
Kam thon baj para 1 ore ?
? baj ty ?
Kryve pune me pak fjale????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahah hahahHahahahaha
Ika se lash nom
? baj ty ?
ik ik se e mori mesazhin ajo se do me qime ti hahhahahahahahahahaHahahahaha
Ika se lash nom
? baj ty ?
hahahahahahahha lotHahah hahah
Kryve pune me pak fjale????
E ashtu e kuptova e un ??Si i tha, sa me pelqen nga para. ?
Hahah hahah hahhahaahhahahhahaahhaahhahaahahahahahhhahga me lotik ik se e mori mesazhin ajo se do me qime ti hahhahahahahahahaha
Ika se mka lidh ? e o tu mterheq ?Ikni aman ???
gahahahahahahhah mir sjam un se kush I hiqete keto hahahhahahahaha@Moza ver perparesen e merr fshesen e fillo pastro ????
Bravo lomshi???Ika se mka lidh ? e o tu mterheq ?
hahahahahhaha ca pise jemi po jemi te mira aman??????????????Hahah hahah hahhahaahhahahhahaahhaahhahaahahahahahhhahga me lot
top leshi quhet mii hahahhaaBravo lomshi???
kur te na vij ndonje nga ata qe ben sikur telektuale hahahah e keni bo temen lesh gagagaghahahahahahhaU bo si berberhone ktu ?
mbarove pun e ti dmth hahahahahahHahahahahahhaahaha
Une ika per vete
Hahah hahahmbarove pun e ti dmth hahahahahah
Ikim para se tvi njona qe o.ke fuston e me kte ere qe esht po i del nga i ? sheshitkur te na vij ndonje nga ata qe ben sikur telektuale hahahah e keni bo temen lesh gagagaghahahahahahha
hahahahahahahhahaIkim para se tvi njona qe o.ke fuston e me kte ere qe esht po i del nga i ? sheshit
E me se nesër fillon shkolla ?Hahahahahhaahhahahahahhahahaha o @STONE_HEAD kur t them une qe vtm njeher ne jave me thua zhulse haahhaha o @Tulipan hahahahhaahhajahhajahajahahaahaa