Jo me guzhinjeren tate ???me lesh aaaa?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo me guzhinjeren tate ???me lesh aaaa?????
pse ke ty eshte aaaa??????Jo me guzhinjeren tate ???
O tu mbo triko mu ???pse ke ty eshte aaaa??????
U be qimja zogut tra??Jallaaa 5 faqe per 5 min ka mush Guri mor. ?
Isjte qimja e i robit qe njof un ene @STONE_HEAD ?U be qimja zogut tra??
Si i tha, sa me pelqen nga para. ?U be qimja zogut tra??
Nga para e donte??Si i tha, sa me pelqen nga para. ?
pse re unn jam tu te ndalu tyy aaa vet the e kam te shkur se zgjat dot nga dritarja ta lidh flamurin hahahahhahahahah iku unn hahahahhahahaJom tu dhon shpirt
Jam bo si gjergj elez alia po sdorzohem se kam balozen e zez para @STONE_HEAD ?
a guzhinjere hahahah me shum me ty re un ne gosti r pash gagagahhahahahahahIsjte qimja e i robit qe njof un ene @STONE_HEAD ?
Hahah ahhahahaahahahahahahahhaahhahahahahaahaahahhaahpse re unn jam tu te ndalu tyy aaa vet the e kam te shkur se zgjat dot nga dritarja ta lidh flamurin hahahahhahahahah iku unn hahahahhahaha
he re he hahahahhahahaha hahaha ti faqet e mia numrin aaaJallaaa 5 faqe per 5 min ka mush Guri mor. ?
Hahahahahahapse re unn jam tu te ndalu tyy aaa vet the e kam te shkur se zgjat dot nga dritarja ta lidh flamurin hahahahhahahahah iku unn hahahahhahaha
mos qesh je vet deshimtare ashtu tha gagagaghahahaHahah ahhahahaahahahahahahahhaahhahahahahaahaahahhaah
??????????????? o te dalt qimja ne balll te gagahahaHahahahahaha
Ik se shiu lag cdo gjo
Po se shun dot zjarrin qe kam n shpirt per ty o qimja ime
Hahahahaha??????????????? o te dalt qimja ne balll te gagahaha