• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kam Mesuar Se.....

Anabela

____??____LarGuaR____?
Kontributor
LV
0

Kam mesuar se lotet te ndihmojne te rritesh,
Se kujtimet nuk fshihen kurr,
Kam mesuar se sa me shume jep
Aq me pak mere,qe gjerat e medha duken nga gjerat e vogla,bota rrotullohet ateher kur ste bohet vone,qe ne jet nuk mbarojme kurr se mesuari.

Asigjo skom mesuar vetem jap leksione FREE masdite , paradite FULL GJUME !!!

@AK__47 nese ske mesuar asigjo
Si ke arrit te flasesh,mendosh,perkrahesh,te falesh,dashurosh te jetosh!
Te gjitha keto pa mesuar??
Sma do menja,te gjith japim apo marim nji mendim apo leksion si e quan ti.
Por kjo sdo te thot qe ske mesuar asgje.??

kam mesuar se po u more me njerezs te pavlere
dhe ty do te te bien vlerat

@AK__47 nese ske mesuar asigjo
Si ke arrit te flasesh,mendosh,perkrahesh,te falesh,dashurosh te jetosh!
Te gjitha keto pa mesuar??
Sma do menja,te gjith japim apo marim nji mendim apo leksion si e quan ti.
Por kjo sdo te thot qe ske mesuar asgje.??
Skam arritur te shkollohem qofte edhe nje dite te vetme pranej them hahaha dhe pse kam diplloma 3-4-5 po i kena per koleksion ti tregojm niperve ane e mbane botes tu u shpernda si shushunja haha plus qe isha duke kritikuar vetveten ne nje fare menyre por por por nuk eshte se na e ndje fort per asnjonen nga mesimet e dhena se gjithmon i kena msu ndryshe tu vujt :p hahahaha !! EJJ mke bo me shkrujt mo shum se gjysmen e jetes!!! URIME

Kam mesuar, se 10 heineken shishe bejne 75 mije leke,
Se 10 te parat mbaj mend une
Vetem kur cohem ne mengjes e gjej veten ne krevatin tim
E le makinen ne shpi... e kur cohem ne mengjes..... e shof makinen po aty.....
Vras mendjen ??? Me ca kam shkuar ne shpi ?????? :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

O ndue fran gjoni pi lezhe
Po vras memdjen me ca kam ardh ne shpi...

Kam msu qe po punove
Leke so nxjerrrsh
Po u more me budallalluqe virtuale.....
Degjeneron. S.n.q
Sistemin. Nervor qendror

Back
Lartë