• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Kafshimi nga gjarpërinjtë

Jane alla allbanski
Po kto gjatprinj qe thu ti qe i kap
Nuk kane ndonji helm te forte shume.... max pas 30 min fillojne te hapin kontradiksionet e para en trup
neperka eshte gjarperi me helmues be territoret shqipfolse
Nuk eshte cobra ose cobra e arte
Dihet qe kobra asht ne lindje ne indi, ne kemi neperken e shullanit qe eshte shume helmuese, sepse gjarperi ne fizionomine e tij dihet se ai i gurit asht shume helmues me pak ai i ujit. Gjarprinjet e thatsires jane shume helmues, shume pak ose aspak ato te ujit
...ect

Dihet qe kobra asht ne lindje ne indi, ne kemi neperken e shullanit qe eshte shume helmuese, sepse gjarperi ne fizionomine e tij dihet se ai i gurit asht shume helmues me pak ai i ujit. Gjarprinjet e thatsires jane shume helmues, shume pak ose aspak ato te ujit
...ect
Ore kap noi gjarprr uji e ta hame per darke
Ca ka kinezi me shume se ne qe ai han e ne jo

Mbej mend kur jam qene ne klase te 4 a te 5 ne oren e biologjise po hapnim nji bretkose
Futa doren ne kuti kam kap nji e ha kam fut nji shoqes time te klas ne qafe..... u tmerrua
Qe nga ajo dite me maja me flet si ka zbrit inati sado qe eshte bere me 2 femije

Back
Lartë