• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ka momente ....!!

Ka momente kur njeriu mendon mire e me mire, por ka momente kur mendon keq e me keq.

Ka momente qe eci i shkujdesur rrugeve, i perhumbur ne mendime ... me koken ulur dhe me duar ne xhepa. Tek tuk gjuaj ndonji guricke me kembe , si per te prishur ate qetesine e krijuar dhe shperkujdesjen totale. Ne nje moment si me magji ndryshon gjithshka ... gjithshka erresohet dhe gjithshka perreth meje ndryshon... hap syte dhe kuptoj qe i kam rene shtylles se betonit me koke?

Ka momente qe eci i shkujdesur rrugeve, i perhumbur ne mendime ... me koken ulur dhe me duar ne xhepa. Tek tuk gjuaj ndonji guricke me kembe , si per te prishur ate qetesine e krijuar dhe shperkujdesjen totale. Ne nje moment si me magji ndryshon gjithshka ... gjithshka erresohet dhe gjithshka perreth meje ndryshon... hap syte dhe kuptoj qe i kam rene shtylles se betonit me koke?
Lottt ta kam zili imagjinaten??

Prap i re shtyllës o qyp ??

Hë të hëngërt dheri,vëri se do kesh sukses? po spate pa ja mar një palë atij Eskobarit????
Ai ka ik per lesh... eskobar me tufe mimozash ne duar , vallahi vetem ate kam pare???
Eshte ketu ai veremi??

Ai ësht figurë ???? pse ka tjetër mimoza ktu ? un e dija se jam jetime ktu???? pyet @GLAUK ai ësht i tmerrshëm për të gjetur gurë arkeologjike ???
Glauk ben si serioz i madh ketu. Ben sikur s me njeh??
Ti vihem ndonji dite e ta bej rezil... pastaj i sheh mire ato gif qe ve???

Ka momente që mendon se është koha e duhur, edhe pse i gjithë organizmi ka ndezur llambat e alarmit ?

Glauk ben si serioz i madh ketu. Ben sikur s me njeh??
Ti vihem ndonji dite e ta bej rezil... pastaj i sheh mire ato gif qe ve???
Hë mos fillo nga hartimet aman, se skam kohë ti lexoj tani ,se do dal ? shok qelie skeni qen,prandaj stë njeh????? mos ma luj @GLAUK se bohet nami ,nigjove nigjova thuj?

Back
Lartë