??????? he mi heo lot e lexova tall leshte ne hale????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
??????? he mi heo lot e lexova tall leshte ne hale????????????
Na e sill ?Po ,ku ta dish,mbase dhe e bëj...
????????? mendova ate dit qe kish hy ne mendime per pizi ?????????????? he mi he
Me ngjan se je i cik perverse ,se zakonisht më akuzojnë mua si të tillë .Ato qe ke, ato tall.
e kishim shok do e fusim ne cv?????@Harrakati ishalla merr naj cmim Nobel per letersine. Do them e dikur replikoja me te ne forum!
Ne cv njof Katin ??e kishim shok do e fusim ne cv?????
Perrin ????? apo Kate windelltonNe cv njof Katin ??
Un shquhem si e urte por ate kam kam e them?Me ngjan se je i cik perverse ,se zakonisht më akuzojnë mua si të tillë .
Katin e madherishem ?Perrin ????? apo Kate windellton
Po unë nuk shkruaj dot për ca gjëra. Më duket humbje kohe ti besh monument letrar femrave. Aq më tepër që unë kam eksperienca të këqija më femrat. Kam jetuar në një shtëpi me 7 gra,që donin ta hanin të gjallë njëra tjetrën ....ose të paktën të skuqur.Na e sill ?
Në fakt,mua më duket se pjesa tjetër e botës po tallet me mua.Un shquhem si e urte por ate kam kam e them?
E ta kam then e here tjeter qe ti mundohesh te tallesh ato pak a shum lesh qe ke me ne ?
Shyqyr qe te ta shpetu zoti mor djal se paske vujtPo unë nuk shkruaj dot për ca gjëra. Më duket humbje kohe ti besh monument letrar femrave. Aq më tepër që unë kam eksperienca të këqija më femrat. Kam jetuar në një shtëpi me 7 gra,që donin ta hanin të gjallë njëra tjetrën ....ose të paktën të skuqur.
Qashtu jom,qashtu....efharisto file.Katin e madherishem ?
Gjithsekush per vete e zoti per tgjith praNë fakt,mua më duket se pjesa tjetër e botës po tallet me mua.
Beje nje poezi per @Claa direkt pa e mendu ?Qashtu jom,qashtu....efharisto file.
e Mos e bej ketu se na qelbe??????Ha fasule dhe ik
Cna I kujtoj ??e Mos e bej ketu se na qelbe??????