O Kato ca te te thote shoku. Suksese!Ata që më flakën nga dy forumet,tani më luten që të kthehem. Një ditë ,edhe botuesit shqiptarë do të më luten ....kini për ta parë.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O Kato ca te te thote shoku. Suksese!Ata që më flakën nga dy forumet,tani më luten që të kthehem. Një ditë ,edhe botuesit shqiptarë do të më luten ....kini për ta parë.
Mer na nji c class te viteve fundit morMe ndihmoni due mua. Nje C Class i 2012 po ma ben me sy. Qenka tulle fare.![]()
Më ler rehat o burrë ,së më hoqe mendjen. Isha duke parë ca foto femrash me bikini edhe isha i lumtur. Ja,erdhe ti edhe ma prishe lumturinë.O Kato ca te te thote shoku. Suksese!
Ste kisha nigju najhere tu fol per femra.Më ler rehat o burrë ,së më hoqe mendjen. Isha duke parë ca foto femrash më bikini edhe isha i lumtur. Ja,erdhe ti edhe ma prishe lumturinë.
Sa tallesh ti me ne ?Më ler rehat o burrë ,së më hoqe mendjen. Isha duke parë ca foto femrash me bikini edhe isha i lumtur. Ja,erdhe ti edhe ma prishe lumturinë.
Ky ka fantazi tmadheSte kisha nigju najhere tu fol per femra.
Ma bo hallall!
Bejne 50 mije eur oj Sole. LolMer na nji c class te viteve fundit mor
Smirusha?Çkeni o smirusha?
Leren njeriu rehat ne pune te tij, duhet te ndihemi krenare qe kemi mes nesh nje njeri qe shkruan.
@Harrakati mos bier ne pesimizem.
Smirusha?
Po na bo si mbeshtetes ti?
Ky poeti tall lesht ne hala se ke mar vesh tiSmirusha?
Po na bo si mbeshtetes ti?
Nuk tallem,isha vërtetë duke parë femra me bikini. Nuk ka ndonjë gjë të keqe,në plazhin e Sarandës i shohim gjithmonë.Sa tallesh ti me ne ?
?oboboooBejne 50 mije eur oj Sole. Lol
Qashtu osh,qashtu...E mer, e keni zili prandaj boni keshtu ju.
Aha po, zili e kemi LoLE mer, e keni zili prandaj boni keshtu ju.
Bej naj roman tashi me pamjen e femrave ?Nuk tallem,isha vërtetë duke parë femra me bikini. Nuk ka ndonjë gjë të keqe,në plazhin e Sarandës i shohim gjithmonë.
Pa sqaroju i cik ti? Ca lesh kom tall une? Dhe në cilën pjesë te trupit i kom ato lesh që jan tall me juve,se qysh tash do i rruj.Ky poeti tall lesht ne hala se ke mar vesh ti
Ato qe ke, ato tall.Pa sqaroju i cik ti? Ca lesh kom tall une? Dhe në cilën pjesë te trupit i kom ato lesh që jan tall me juve,se qysh tash do i rruj.
o lot e lexova tall leshte ne hale????????????Ky poeti tall lesht ne hala se ke mar vesh ti
Po ,ku ta dish,mbase dhe e bëj...Bej naj roman tashi me pamjen e femrave ?