• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ju intereson dashuria e nji djali/vajze te varfer..?!

Problemi eshte se sa nga prinderit qe rrisin femijet e tyre e kuptojne dhe e kane realizuar ne jetet e tyre mesimin e videos qe te munden pastaj t'a trasmetojne??
Mire thot babi im nai here me mire kisha bo i gjel dti se tbona ty mthot kisha honger gjelin isha knoq ?

Njejte reagim do ishte.
Si me graso,e si me makin luxi njeri o
Rendesi ka ngrohtesia shpirterore.
Edhe une qe jam mir sot psh:
Dje kam qen me keq.
Ideja eshte se cdo gje eshte e barabart. Dhe mos te harrojme se kush kemi qene?
Pasurin sot e ke neser jo.
Jam i sigurt qe te dyve do i thoje jo,por njerit do ja thoje duke loz me floket kurse tjeterit do ja thoje duke shtremberuar vetullat.Ktu eshte dallimi.

Më intereson dashuria e një femre të mir e varfër apo e pasur qoft....
Nëse më dashuron e më pranon me të gjitha difektet e mija... ?

Kur une dal per peshkim gjuaj peshk e jo zhaba :p

Kesisoj duhet te kap koc se per zhaba jemi plot :p
Nuk i vje gjo njalave apo kur i fut siper skares qe shkrihen se kan icik dhjame ?
Pak rendesi ka nese eshte i varfer mjafton te ket zemren e pasur,te jet i zgjuar i shkathet puntor e jo "parazit"te prite nga une apo nga pasuria e len nga babi vet,,
Uen punoj vet,e nese ai do jet i pasur thjesht per mua eshte vetem nje bonus.
Ja nji rob kartoline me nji zemer çelibar ? si sjam fut me heret fprum po sa vjece do ishe ti po tkisha hy une 17 vjec ne forum prap sdalin llugurit ????

Back
Lartë