• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ju intereson dashuria e nji djali/vajze te varfer..?!

Tema : -Do te dashuroheshit me nji djal/vajze te verfer?

Une u pergjigja po , duke marre parasysh dhe pasojat qe mund ti kanosen te ardhmes nga ky pohim.

Per cfare po flisnit ju? :unsure: Ma hidh nje got uji surratit .. te me dale gjumi :p
Je ok ti o zemra leri kta se si ka dal gjumi akoma ??????

Pronari ka be edhe femije me sherbetoren, por rrallehere i ka dhene mbiemrin femijes ?
Ne djall mbiemri.. po flasim per dashurine :p .. u dashuruan ama.. e eshte kujdesur normalisht per mirqenien e femijes .

Ne djall mbiemri.. po flasim per dashurine :p .. u dashuruan ama.. e eshte kujdesur normalisht per mirqenien e femijes .
Kam pa i film te njerit, qe dashurohej me te gjitha grate e martohej e bente femije me te gjitha(nja 30)
e te tera grate i mbante si mbretëresha e femijet si linte deshire pa plotesu se ishte mbret.
Do me pelqente edhe mu kshu?????

Nuk me intereson aspak pasuria e trasheguar...qe fillon me toka e prona ose lek ne banke a ku di une...se po degjojme perdite qe dalin me probleme e arrijne deri ne dyer gjykatash...jo eshte e imja jo eshte e jotja...

Te shijon me teper ajo pak pasuri qe fitohet me mund e djerse .
Per femijet do ha me pak e sdo harxhoj shume per veshje por pa i shkolluar si femije Bossash nuk do rri , sepse pasuria me e madhe per mua Ata jane .

Me lindi nje ide per te hapur nje teme rreth kesaj qe bera me bold. :)

Mos behemi modeste mbi norma. ;)

Qe te jete dikushi i suksesshem duhet te investosh mbi te. ;)
Ha buke e qepe gjithe jeten ti e une ,e nuk mundesh ti shkollosh atje ku priret te hapen dyer(nqs flet per kolegj prestigjoze nqs nuk je nga ata qe thash). ;)

Per te me kundershtuar eshte e lehte,por une them qe thellohi pak me hulumtimet e ajkave, gjenive ,e do shohesh nga cila shtrese dolen.

Here here e shoh veten te pafqishem me kete investimin,e pse deshira eshte sikurse aktivizohet ETNA. :)

....
Qe te jete dikushi i suksesshem duhet te investosh mbi te. ;)
Ha buke e qepe gjithe jeten ti e une ,e nuk mundesh ti shkollosh atje ku priret te hapen dyer(nqs flet per kolegj prestigjoze nqs nuk je nga ata qe thash). ;)

Per te me kundershtuar eshte e lehte,por une them qe thellohi pak me hulumtimet e ajkave, gjenive ,e do shohesh nga cila shtrese dolen.
....

Po flisnim per dashurine fillimisht...nese pranohet ..punon e te ardhurat shtohen..sdo qendrojme te qepa..sa per te ngrene gjerat baze te nevojshme normal do mundet kushdo .
Duhet te investojme ? Sigurisht ..do marrim nje makine 10 milionshe jo 90 milionshe si te pasurit e pare.
Gjenite ? Jane te perzier..ka edhe nga shtresa te thjeshta plot....shembulli konkret te "Kurthi i Piter'panit" Xhejsoni ...
Femjet lindin te njejte te vegjel...por jo te gjithe ushqehen me dashuri te shfaqin talentet e tyre.

Po flisnim per dashurine fillimisht...nese pranohet ..punon e te ardhurat shtohen..sdo qendrojme te qepa..sa per te ngrene gjerat baze te nevojshme normal do mundet kushdo .
Duhet te investojme ? Sigurisht ..do marrim nje makine 10 milionshe jo 90 milionshe si te pasurit e pare.
Gjenite ? Jane te perzier..ka edhe nga shtresa te thjeshta plot....shembulli konkret te "Kurthi i Piter'panit" Xhejsoni ...
Femjet lindin te njejte te vegjel...por jo te gjithe ushqehen me dashuri te shfaqin talentet e tyre.

Telenovela sheh te ata turqit ti e ato indiane qe paraqitet sikur eshte India e Turqia krejt pallate mbreterore?

Mi ben milionat si 1000 leksha.

Eshte ul prapanica jote ndonjehere te makina 90 milioneshe,se kjo e imja e endrrat mi refuzojne keto alternativa.

Sorry! :)

Te ajo fjalia e fundit je totalisht out(pakuptimte). ;)

Telenovela sheh te ata turqit ti e ato indiane qe paraqitet sikur eshte India e Turqia krejt pallate mbreterore?

Mi ben milionat si 1000 leksha.

Eshte ul prapanica jote ndonjehere te makina 90 milioneshe,se kjo e imja e endrrat mi refuzojne keto alternativa.

Sorry! :)

Te ajo fjalia e fundit je totalisht out(pakuptimte). ;)
Jo. Spo shikoj endrra.

A po flisnit po pasuri ?
Nuk thash makina lluksoze qe shkojne dhe 200 milione a me teper...nejse..

Persa i perket fjalise se fundit..duhet te kesh kontakt me shume familje e kryesisht femije te kuptosh qarte cfare thash.

Gjithsesi pak rendesi ka ...shnet e mend te kemi ?‍♀️

Ne fakt sapo te mbyll punen do marr ne tel sekretarine e nje kompanie private ajrore (te faturoj nje aeroplan privat,edhe te bej nje xhiro deri aty matane nga Maldive) ;)

C'lidhje ka rritja e femijes me dashuri per te qene dikushi me sukses e me arsim te mire (hajde merre vesh),por t'pakten mos insisto e thuaj i'a kam fut kot.

Gjithsesi jemi jashte teme. :)

Amin per shendetin e MEND akoma me shume.

Zemra se njef varferin, po dashurove me zemer dashuron.
Po dashurove me menje do shofesh varferin ?

O po leket eshte problemi yt po lexo mire temen , nuk po te replikoj.
Kushtojeni kujdes leximit e mos arsyetoni cfar ju vjen ndermend per momentin
Ku di ti problemin tim ? Phhaaaa sa te zgjuar juv duket vetja juve,po rritem une do msoj me vite si juve,hec mos mlodh qaq

Ne fakt sapo te mbyll punen do marr ne tel sekretarine e nje kompanie private ajrore (te faturoj nje aeroplan privat,edhe te bej nje xhiro deri aty matane nga Maldive) ;)

C'lidhje ka rritja e femijes me dashuri per te qene dikushi me sukses e me arsim te mire (hajde merre vesh),por t'pakten mos insisto e thuaj i'a kam fut kot.

Gjithsesi jemi jashte teme. :)

Amin per shendetin e MEND akoma me shume.
A te vi une si stjuardes :(

Back
Lartë