Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ku jam.Kerkoj nje vajze te varfer per grua ,leket edhe veglat e punes i kam me shumice . ???
Ku je o Melo qe ste shoh ?! ?Ja ku jam.
Si e varfur origjinale qe jam, madjeee dhe kantunare.????
Po me dhemb kokaaa shumeee???..Ku je o Melo qe ste shoh ?! ?
Katunar jam dhe une se jetoj ne katund , ama kam lind ne qytet . ?
Te ka ra dielli ne koke . ???Po me dhemb kokaaa shumeee???..
Ene sot qenkam demble veç sa mora nji fish per tel ene erdha shpi sot.??
Nuk i pi ne fakt.Te ka ra dielli ne koke . ???
Une pi nga dy paracetamol sa here qe me kap koka , ti si i ke mardheniet me ilacet ? ?
Do te te ushqej une ? ?Nuk i pi ne fakt.
Shumee pak, ama e ndjej koken shumeee te renduar.
???
Eneeeee po pertoj ene te ha buk??
??????..Do te te ushqej une ? ?
Nga qe the pertoj ndaj . ????????..
Faleminderit por ja dal vet?
mire e ke .... dhe po si pati leket le te shese veshkenUne se dua te pasur,thjesht dua qe te me coj atje ku kam qef une,si psh maldive santorini,las vegas etj etj etj ?

Nck vetm eja ma pastro katin e dyte se te parin e kam pastru ???Nga qe the pertoj ndaj . ??
Ska gje ti shesi te dyja se sme mbetet qefi te shkoj dhe vetem ? ?mire e ke .... dhe po si pati leket le te shese veshken![]()
Qa jan kto gjera kaq te vogla qe kerkoke ?????Une se dua te pasur,thjesht dua qe te me coj atje ku kam qef une,si psh maldive santorini,las vegas etj etj etj ?
jo te dyja jo se pastaj do i prishi leket duke bere dialize ?Ska gje ti shesi te dyja se sme mbetet qefi te shkoj dhe vetem ? ?
Pa pagu per heren e pare ska me . ?Nck vetm eja ma pastro katin e dyte se te parin e kam pastru ???
Skm lek ??Pa pagu per heren e pare ska me . ?
Po si me ja bo ? ?Skm lek ??