• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Jeta...

Leksi

Mashkulli ideal per nje femer?
ANETAR ✓
LV
0

Ne qoftese ju ofrohet midis 1 miljon € dhe dashurine e jetes tuaj cilet do zgjidhnit ??

(Une per vete asnjeheren se me zgjedh dashurine e jetes time ajo do 1 miljon€ gjera ? me zgjedh leket me duhet te girlfriend e prap do me harxhoje leket ose do me vrase? sic beri komshiu im filoi 1 miljon€ lotari e i vura flaket? por kishin qellu lek fallco vrl?) (po e mbyll deren e po bej sikur po flej gjume se vijn doktoreet e me kendojn ate frazen e ences " ti ske pas naj here naj benz ti ske pas naj here naj benz " ?

po ca thu mer alex une sapo i vuna flaken narit se kisha ftoft
giphy.gif

@Anabela ik se ty nuk te besoi nuk gjente dashuria jetes me makinen ndes e me nejt jashta e me harxhu makina naft e paska qaheni pse ska burri lek ???

Back
Lartë