Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Por ke harruar dhe nje person e @Miiqtel_M7 qe pa ngerrrkkk e tij ska kuptim forumi lolE para gjeja me e mir e ktij forumi jan postimet e @Universal , useri me aktiv @Dorina & historia e famshme me @d3n pirsin lol , @imp4cT i ka dhon lezet forumit nder me aktivet pasi ka hyr ne forum , @Elaa me qetsin tate sikur i jep fuqi @Darkness , pastaj shpifsat @TheDevil & @MrCool i kena nishaaa morse qesh tu harru omelsine. @Inteligent dhe hugsen @Fiore si i kena tonet
tjeret pastaj jan vari tencin
menimi im
per te ndrryshu sdi gjo esht ne dor te adminave & fakti qe ska shum antar esht nje gje minus per forumin
rrespekte
Ti ku je laliNcuk! Ata qe i kam ****** sa her jan lexo me mir lool
E para gjeja me e mir e ktij forumi jan postimet e @Universal , useri me aktiv @Dorina & historia e famshme me @d3n pirsin lol , @imp4cT i ka dhon lezet forumit nder me aktivet pasi ka hyr ne forum , @Elaa me qetsin tate sikur i jep fuqi @Darkness , pastaj shpifsat @TheDevil & @MrCool i kena nishaaa morse qesh tu harru omelsine. @Inteligent dhe hugsen @Fiore si i kena tonet
tjeret pastaj jan vari tencin
menimi im
per te ndrryshu sdi gjo esht ne dor te adminave & fakti qe ska shum antar esht nje gje minus per forumin
rrespekte
Hahhahahhahqhhahqhahahhahahahhahahahahhahahah ja qe po ta them une pa ty ky forum ska kuptimLol po skam si e fus veten se un dhash mendimini bie qe te komentoj @Universal e te thot pa postimet e mia sja dilni dot . Egoisti
![]()
I her moj ta thashHahhahahhahqhhahqhahahhahahahhahahahahhahahah ja qe po ta them une pa ty ky forum ska kuptim
Ps :ne fyt ngerrkkkk ty qe me the dje lol hahhaha
Forumit per ta bere me te pelqyeshem e ben harmonia mes antareve,edhe jo intrigave e pabesive qe jane jo te pakte qe presin.E hapa kete tem per te ditur mendimet e juaja .
Si mund ta bejme me te kendeshme forumin , Ca sju pelqen , e ca ju pelqen ketu?
Jepni mendimet e juaja per ta permiresuar. Flm
mesa kam vene re un pa perjashtu veten time ne forum mbizoteron chit chati ne shumicen e diskutimeve mbizoterojne postimet me kuote sipas shoqerive dhe minigrupeve midis forumisteve .kto i kam then disa here po enjejta gjendje mbizoteron .qe te behet i kendshem forumi kerkohet respekt per njeri tjetrin dhe postime sa me te kuptimshme flm ju qe do me lexoni,un e dhash mendimin tim
Forumit per ta bere me te pelqyeshem e ben harmonia mes antareve,edhe jo intrigave e pabesive qe jane jo te pakte qe presin.
Eshte me e pelqyeshme edhe me e arrire qe ata qe preferojne te jene ketu te ken si parim mbarevajtjen e tij duke shkruar,replikuar ,biseduar me njeri tjetrin ,se sa nje trafik i madh me ironite,prapashtesat.![]()