• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Jep nje urim

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Uroje dicka antarin me lart (kuader shakaje gjithmon)urimet te jen te tipit.

-te uroj te marresh sa me shume kg.
-te uroj te te bien floket (eshte bo trend)
-te uroj te te bieri goma e makines ne ndonje maj mali.
-te uroj qe pija te te thartoj trut.
-te hengshin qent e lagjes etj.......

• Përqafime
Reactions: ...
Mendja e kokës gjë e madhe ?
T'a uroj të shëndoshet sa më parë nga gjërat e pathëna..

"Nuk uroj lumturo, do të ishte shumë e lehtë, por uroj që të jesh në gjendje të gjesh lumturinë në çdo gjë të vogël rreth teje.
Nuk të uroj më të mirën, do të ishte shumë relative, por uroj që të dish të përfitosh sa më shumë nga çdo situatë në të cilën ndodhesh.
Nuk të uroj të mos keshë frikë, do të ishte shumë e vështirë, por të uroj që të gjeshë gjithmonë guximin për të vazhduar dhe për të jetuar jetën në maksimum.
Nuk uroj që të mos bëni kurrë gabime, do të ishte e pamundur, por uroj që të keni gjithmonë një shans për të korrigjuar gabimet tuaja.
Nuk uroj që të bëni gjithmonë gjënë e duhur, do të ishte shumë mirë, por uroj që të dini të mësoni nga gabimet tuaja.
Nuk do të doja që të mos kishit nevojë kurrë për askënd, kjo do të ishte shumë mendjemadhësi, por do të doja që të ishit të përulur që të mund të kërkoni ndihmë kur të keni nevojë.
Unë nuk uroj që të kesh shumë miq, do të ishte joreale, por uroj që të jesh në gjendje të jesh në miqësi me shumë njerëz.
Nuk dëshiroj që të jesh në max të mençurisë, do të ishte shumë pretencioze, por uroj që të jesh në gjendje të dallosh se çfarë është e mirë dhe çfarë është e keqe dhe të dish të zgjedhësh mënyrën e duhur për të ndjekur në përputhje me rrethanat.
Bota është plot me mrekulli për të zbuluar, mos lejoni të kalojë asnjë ditë, pa u habitur." ?

Të uroj më të mirën meduza

Back
Lartë