Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Un e kam dhe dokument dhe me.barcode ne telefon qe mund ta scanosh ne aeroport dhe doganaJu qe e keni bere na tregoni pak se cila ishte dhe a moret certefikaten perkatese qe nevojitet per udhetime .
Ju qe e keni bere na tregoni pak se cila ishte dhe a moret certefikaten perkatese qe nevojitet per udhetime .
Te gjithe ata qe e kane kaluar COVID nuk kane pse e bejne vaksinen! Ata qe nuk jane prekur duhet te vaksinohen, por kujdes se do t'ju fusin çip???Po mendoja e ka bere kush vaksinën nga anetaret apo jo ?
Keni mbyllur takim apo sdoni t'a beni ?
Ja tregoni njehere .....
View attachment 103927
Ke frike?!?Se kam bëre...e nuk e kam në plan t'a bëj
Çfarë fitojnë ?Te gjithe ata qe e kane kaluar COVID nuk kane pse e bejne vaksinen! Ata qe nuk jane prekur duhet te vaksinohen, por kujdes se do t'ju fusin çip???
Nga data 22 korrik ty te duhen edhe 21 dite te tjera qe te jesh e lire per udhtim dmth 3 jav mbrapa vaksines se dyteUne e kam me 1 korrik dhe me 22 korrik diten tjeter Pfizer do bej dhe merret çertifikata pastaj ...
Te te kontrollojne kur kalon nga Kuzhina ne Korridor ??Bej shaka , por njerezit i kane "fryre" me keto budalliqe?Çfarë fitojnë ?
Te gjithe ata qe e kane kaluar COVID nuk kane pse e bejne vaksinen! Ata qe nuk jane prekur duhet te vaksinohen, por kujdes se do t'ju fusin çip???
Frikë unë...asiherrr?...s'më duket e nevojshme se nuk kam për të udhëtuar këto kohë?Ke frike?!?