• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Je tip që fal e harro apo...

Ginjen
Un kam pa që puth e përqafon anën që u bët iher lesh e li 😛
Un kam nis ti fal fajtorët virtual
Sikur ndihem më rehat 😌
Mir ke bo qe ke nis mi fal virtualet , se disa e kan marr serio kete punen e forumit e un sdo i fal keta-o , ne shkronja te ben belan e live pule e vockel VL 😊

Vari teneqen 😜
Pse pak hallo e teze kemi ne po e këto na duhen 🤣
Emo , vjen njeriu te jep nje mhb nje shaka nje bisede kto marrin kot marrin malin uaa sa afer zemre e kan , siq thua ti se pak halle e teze kem edhe keto na duhen ma qa koken

Mir ke bo qe ke nis mi fal virtualet , se disa e kan marr serio kete punen e forumit e un sdo i fal keta-o , ne shkronja te ben belan e live pule e vockel VL 😊
Avash ti icik avash, se un jam e para qe qesh me cdo gje ketu e nuk marr personale asgje.
Po the me pare qe dua atenttion e jo ty ok qesha, po kur the vdis aty sme plq.
Ku ja di tjetrit ti, mbase e prek ajo fjala vdis?? Mendon apo dali ku dali. Keshtuqe dhe pse virtualitet fjalet maten jo ca te na vij ne kok.

Avash ti icik avash, se un jam e para qe qesh me cdo gje ketu e nuk marr personale asgje.
Po the me pare qe dua atenttion e jo ty ok qesha, po kur the vdis aty sme plq.
Ku ja di tjetrit ti, mbase e prek ajo fjala vdis?? Mendon api dali ku dali. Keshtuqe dhe pse virtualitet fjalet maten jo ca te na vij ne kok.
Te dhimbeshin shkronjat per te tregu se e ke iri fjalen vdis apo ishte me funny per te ber reply ne menyre injoruese dhe ta beje mizen buall , por nuk ishte vetem me ty kjo tema por edhe me tjer :) te kerkoj ndjese sdo perseritet me kurre. Me fal.

Emo , vjen njeriu te jep nje mhb nje shaka nje bisede kto marrin kot marrin malin uaa sa afer zemre e kan , siq thua ti se pak halle e teze kem edhe keto na duhen ma qa koken
LArg e të dashur thon një llaf këtej nga grëku 😛

Te dhimbeshin shkronjat per te tregu se e ke iri fjalen vdis apo ishte me funny per te ber reply ne menyre injoruese dhe ta beje mizen buall , por nuk ishte vetem me ty kjo tema por edhe me tjer :) te kerkoj ndjese sdo perseritet me kurre. Me fal.
Nejse pikerisht te thash cfar nuk me pelqej kaq.
Gjithsesi

Back
Lartë