Jo jo ,nuk mundem. Tani nuk me vjen per te shkruajtur,po per te qare.Na shkruaj noj roman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jo jo ,nuk mundem. Tani nuk me vjen per te shkruajtur,po per te qare.Na shkruaj noj roman?
Hahahahahhahahahahahaha e un kam frajer ?Kam frajere pz ???
Ej,po mos fol keshtu,se une po kaloj nje moment shume te keq....O vlla Po pse duhet tdheme ty
Le tu dhem atyre dyve re
CJa fut kot
Se je gjith ky burr
Mos le nam
E past jeten e gjate se pa dajen marrim fundHahahahahhahahahahahaha e un kam frajer ?
A ti MoS vdeksh kurr ?
Oh mos tlutem???Ej,po mos fol keshtu,se une po kaloj nje moment shume te keq....
Uaa dika me fol ky?E past jeten e gjate se pa dajen marrim fund
Shpresoj ta kalosh sa me shpejt por thuj atij shokut qe plumbindel me plumb keshtu qe te gjej naj tjeter qe te ndihesh edhe ti me mireEj,po mos fol keshtu,se une po kaloj nje moment shume te keq....
Po pra e past jeten e gjateE past jeten e gjate se pa dajen marrim fund
Po pse qesh ti tashi. Mua me vjen per te qare...Sapo e mora vesh,humba ekuilibri shpirteror...Ahhahahaha o zot ca loti.
do hap tem tani ; MOS
Me duhet te iki ne tualet
Eh si flet ky?Uaa dika me fol ky?
Qenke njeri shume i ndjeshem lum kush do te mariPo pse qesh ti tashi. Mua me vjen per te qare...Sapo e mora vesh,humba ekuilibri shpirteror...
Mbaje brenda, mos e ndaj me ne, ne do " tallemi" ?Po pse qesh ti tashi. Mua me vjen per te qare...Sapo e mora vesh,humba ekuilibri shpirteror...
Jo vetem ?Uaa dika me fol ky?
Une kam pare shume cifte qe ndahen,nuk e kam care shume koken. Po tani eshte ndryshe,sepse ata dukeshin si Rosa me Xhekun...Vetem Titaniku ju mungonte. Per mua Ata ishin nje frymezim...me kuptoni bre.Shpresoj ta kalosh sa me shpejt por thuj atij shokut qe plumbindel me plumb keshtu qe te gjej naj tjeter qe te ndihesh edhe ti me mire
Mire që i punoka?Jo vetem ?
Kush ?Mire që i punoka?
Ai që ta ...?Kush ?
Po mire o,talluni ju se ate pune kini. Une isha shume i tronditur,dhe desha tja thoja dikujt.Mbaje brenda, mos e ndaj me ne, ne do " tallemi" ?
E kini ne terezi ju....Ai që ta ...?