Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O deksha un per reagimin tanEhaaaaa!
O shoku Po cna duhet ne?Mesova se nje shoku im ishte ndare nga e dashura. Kjo po me derrmon ne keto momente. Ata dukeshin kaq te lumtur. Po planifikonin te martoheshin,te benin femije...asgje,mbaroi,lamtumire,shko ne djall.
Ata dukeshin kaq te lumtur...çfare ndodhi keshtu...Ehaaaaa!
Thash ca ka ndodh, u futa vrap me pa, cte shoh? Jam i tronditur se shoku u nda nga e dashura ?O deksha un per reagimin tan
PErzotin e un kshu si ti???Thash ca ka ndodh, u futa vrap me pa, cte shoh? Jam i tronditur se shoku u nda nga e dashura ?
Dukeshin pra jo qe ishin! Ti tall lesht me ne ?Ata dukeshin kaq te lumtur...çfare ndodhi keshtu...
Nje dashuri mori fund. Nuk te ben asnje pershtypje. Sot per mua eshte dite zie. Do ja fus me raki qe te harroj..O shoku Po cna duhet ne?
U zhgenjeve ee? ?PErzotin e un kshu si ti???
Ohopo???Nje dashuri mori fund. Nuk te ben asnje pershtypje. Sot per mua eshte dite zie. Do ja fus me raki qe te harroj..
O zot ti me mek perzotin ????Ahhahahaha o zot ca loti.
do hap tem tani ; MOS
Me duhet te iki ne tualet
Mesova se nje shoku im ishte ndare nga e dashura. Kjo po me derrmon ne keto momente. Ata dukeshin kaq te lumtur. Po planifikonin te martoheshin,te benin femije...asgje,mbaroi,lamtumire,shko ne djall.
Na shkruaj noj roman?Mesova se nje shoku im ishte ndare nga e dashura. Kjo po me derrmon ne keto momente. Ata dukeshin kaq te lumtur. Po planifikonin te martoheshin,te benin femije...asgje,mbaroi,lamtumire,shko ne djall.
O vlla Po pse duhet tdheme tyNje dashuri mori fund. Nuk te ben asnje pershtypje. Sot per mua eshte dite zie. Do ja fus me raki qe te harroj..
Po,pishtarin nuk ua mbajta. Po ja,dukej si dashuri ideale. Si ato neper filma...Dukeshin pra jo qe ishin! Ti tall lesht me ne ?
Kam frajere pz ???O zot ti me mek perzotin ????
FBI is here ?Na shkruaj noj roman?