• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Itali/ Ndalohet shamia islamike në Gjykatë, 25 vjeçarja myslimane largohet nga salla e gjyqit

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

myslimane-shami-401x284.jpg
I ndalohet shamia islamike në Gjykatë. Ky episod që po diskutohet shumë në Itali, në Tar të Bolonjës, ku një praktikante e një studio ligjore është detyruar të largohet nga salla e gjyqit nga gjyqtari Giancarlo Mozzarelli.

Vajza, myslimane 25 vjeçare është praktikante e universitetit të Modena – Reggio Emilia, dhe quhet Asmae Belfakir. Sipas medias italiane, ajo u prezantua në gjykatë, por menjëherë me fillimin e procesit, gjykatësi I ka kërkuar të heqë shaminë ose të ikë nga salla.

Vajza 25 vjecare ka refuzuar të heqë shaminë ndaj doli nga salla. Menjëherë pas daljes nga salla e gjyqit vajza deklaroi: Nuk më ka ndodhur asnjëherë më parë. Kam asistuar me dhjetëra audiencash, dhe askush nuk më kishte kërkuar heqjen e shamisë. Edhe sepse nuk mund të flasësh për arsye sigurie sepse velloja, e mban fytyrën zbuluar dhe jam e identifikueshme. Jam e tronditur”.

Ndërkohë që vajza dilte nga salla, gjykatësi deklaroi: Bëhet fjalë për të respektuar kulturën dhe traditat tona”.

Back
Lartë