Po puthjen e pare atere e ke dhen?16vjeçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po puthjen e pare atere e ke dhen?16vjeçe
EePo puthjen e pare atere e ke dhen?
Fillojm??Kush do intervist ja bej une?![]()
Hmm jesFillojm??![]()
JepiiiiiHmm jes![]()
Te duash apo te duan?Jepiiiii![]()
Te te duanTe duash apo te duan?
Kur ke then per here te pare te dua nje mashkulli?Te te duan
E vetdijshme se cfare eshte dashuria e vertet keto muajt e fundit,e pavetdijshme per kuptimin e vertet te te ndjerit dhe te nevojes per dashuri,shume vite me pare.Kur ke then per here te pare te dua nje mashkulli?
A je me ate shprehjen qe njeriu dashuron fort vetem njeher ne jet?E vetdijshme se cfare eshte dashuria e vertet keto muajt e fundit,e pavetdijshme per kuptimin e vertet te te ndjerit dhe te nevojes per dashuri,shume vite me pare.
Dashuria e vertet vjen vetem njeher ne jete,lum ai qe e ka pran deri ne pafundesi dhe mjere ai qe iken nga kjo bote me zhgenjimin e refuzimit te saj.A je me ate shprehjen qe njeriu dashuron fort vetem njeher ne jet?
A mendon se ka ego ne nje dashuri?Dashuria e vertet vjen vetem njeher ne jete,lum ai qe e ka pran deri ne pafundesi dhe mjere ai qe iken nga kjo bote me zhgenjimin e refuzimit te saj.
Ka ego vetem kur nuk ka dashuri.A mendon se ka ego ne nje dashuri?
Si mendon a mund te mbeten shoke nje cift dhe pas ndarjes?Ka ego vetem kur nuk ka dashuri.
Shoke mbesin vetem ata qe qellimi i tyre ishte ai qe ne fillim jo ata qe kan pasur nje raport te vertet,kurrsesi nje mashkull/femer qe ka dashur vertet nuk mund ta shofi si shok/shoqe femren qe ka kaluar nje kohe te gjate apo caste intime.Si mendon a mund te mbeten shoke nje cift dhe pas ndarjes?
Une ta kam ber e njeher me pare kte pyetje,a beson te dashuria ne distanc?Shoke mbesin vetem ata qe qellimi i tyre ishte ai qe ne fillim jo ata qe kan pasur nje raport te vertet,kurrsesi nje mashkull/femer qe ka dashur vertet nuk mund ta shofi si shok/shoqe femren qe ka kaluar nje kohe te gjate apo caste intime.
Perderisa kam 4 vite qe pergjigjem po njesoje do te thote qe e besoj fort.Une ta kam ber e njeher me pare kte pyetje,a beson te dashuria ne distanc?
Cila eshte gjeja me komforte qe partneri jot te ka then?Perderisa kam 4 vite qe pergjigjem po njesoje do te thote qe e besoj fort.
Cila eshte gjeja me komforte qe partneri jot te ka then?