• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Ignore

Kjo osht arsyea.. Se jom shum e keqe ne perballjen me biseda gje qe sja vlen.. Se un jom msu mu perballu ndryshe .. e ktu veq trima me germa ka ..
Prz mire e ke me i kap ne shpulla thu ti ?

po pra na mbyten trimat e tastieres …

une jam msu, le te me thone ca te done vetem ne famije mos te me shaj njeri se e shkriva forumin ?

Ahaha je rebele ne shpirt ?

urrej delet e bardha

adhuroj delet e zeza

ti je nje dele e zeze ?
Tê kam shumë xhan ???

-Për disa arsye, se tek ty lexoj mendimet e mija!

- Je njeri me shpirt të bardhë!

-Je treguar i sinqertë që në bisedat e para!

-Je demokrat si unë ✌??!

-Miqt si ty janë pasuni! ??
Faleminderit përzemrsisht për vlersimin ?? ?.

Une i kam kejt cunat ignore se me mbyten me komplimenta e tu then se vdesin pas meje,dhe jo heq kaq por dhe nja 100 goca i kam ignore se i kan lon burat per mua ,kshtu qe bllok kejte,ca me bo mka bo nona shum tmil ufa ?????

Une i kam kejt cunat ignore se me mbyten me komplimenta e tu then se vdesin pas meje,dhe jo heq kaq por dhe nja 100 goca i kam ignore se i kan lon burat per mua ,kshtu qe bllok kejte,ca me bo mka bo nona shum tmil ufa ?????
Lol

sjena me 1 prill sot ??

Back
Lartë