Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kam nje liste te gjate ??Meqënëse të gjithë duheni e putheni.
Pa kallzoni pa drojë e pa u sharë kë keni ignorë?
Unë asnjë ?View attachment 134481
Un i kom 4-5 persona amo veq prej qefit se skom nerva mi lexu tu shit mend kishe na bossa e ne realitet sjon kerkush ..?Sorry amo syt sdojn me lexu qdo gje thjesht veq kon du un ?
?
Faktet?Kam nje liste te gjate ??
Ata persona qe spo Ma shohin emrin e po mendojn qe kom ik nga forum tash ta kuptojn Se ksajde jom veq thjesht jon ignore ???Faktet?
Qit fakte ???Asnje ?
@Rrelse shpjegoja vajzes qe personat ignore ja shikojne postimet,ajo si shef ca postojne.Ata persona qe spo Ma shohin emrin e po mendojn qe kom ik nga forum tash ta kuptojn Se ksajde jom veq thjesht jon ignore ???
Epo Zotni kjo nuk asht e drejt ignore duhet te jete reciproke ?@Rrelse shpjegoja vajzes qe personat ignore ja shikojne postimet,ajo si shef ca postojne.
Apo e di gabim une ?
Je i saktë. Dhe kësaj i dalin në temë disa postime ignorë po hë.@Rrelse shpjegoja vajzes qe personat ignore ja shikojne postimet,ajo si shef ca postojne.
Apo e di gabim une ?
Qe nga fjala "reciprok" do te thote qe duhet ta vendosin te dy.Epo Zotni kjo nuk asht e drejt ignore duhet te jete reciproke ?
C’eshte kjo lloj ignore keshtu ???Je i saktë. Dhe kësaj i dalin në temë disa postime ignorë po hë.
Unë i pata vënë në fillimet e mia disa mirëpo smë linte meraku dhe i lexoja dhe ignorët. U detyrova dhe ua hoqa.
Ndoqa parimin, armikun mbaje afer. S' doja të më shpëtonte asgjë?
Ec te hugs sa embel ke folUn i kom 4-5 persona amo veq prej qefit se skom nerva mi lexu tu shit mend kishe na bossa e ne realitet sjon kerkush ..?Sorry amo syt sdojn me lexu qdo gje thjesht veq kon du un ?
?