Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hmm ne fakt do isha un ne burg se nga un do i kishte ardhur vdekja ??edhe do thoja beje njeri te mire atje lart o zot se ndoshta e vras per here te dyt kur te vdes vet ?Goca Çuna: nese i/e dashuri/a bashkeshorti/a juaj do te futej ne burg :
Do ti rrinit prane apo Hasta la Vista baby?![]()
Nese mbje gruja mrena ??????? do kisha majt kalamojt sic ka bo ajo do boj edhe une ?Goca Çuna: nese i/e dashuri/a bashkeshorti/a juaj do te futej ne burg :
Nese do hyja une do e ndaja....... sdo te doja te kalonte vitet e jetes se saj duke me prit mua.Goca Çuna: nese i/e dashuri/a bashkeshorti/a juaj do te futej ne burg :
Hera e pare qe me ke pelqy o transi. I xhaxhitTe rall/a jan ata/a qe te qendrojn prane ne dit te tilla e kam nga eksperienca pervec familjes asnji se rrun hiq!
Mos i mer seriozisht asgje sesht sic duket ktu shaka bejm zemra realiteti eshte krejt ndrysheHera e pare qe me ke pelqy o transi. I xhaxhit