• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Humor pa kufi ......

E pyet Shqiptari Amerikanin:
-sa fiton ne muaj?
-1000$
-sa i harxhon per jet ne muaj?
-gjysmen
-e gjysmen tjeter qka ban me to?
  • eee ajo te na nuk tregohet. Po ti sa fiton?
  • 250€
  • e ti sa i hargjon ne muaj?
-1000 €
  • ooouu e ku i merr edhe 750???
  • eeee ato te na nuk tregohen
???????

Je i gjat....tShajn
Je i shkurt...tShajn
Je i trash...tShajn
Je i dopet...tShajn
Sillesh mir...tShajn
Sillesh keq...tShajn
Mson...tShajn
Punon...tShajn

Kur vdes.. Valla bre njeri i mir i kan.
Shqiptart!
?????????

-Kinezi shet honda..... -Gjermani shet mercedez benz..... -Francezi shet pegeout..... -Italiani shet ferrari....... -Shqiptari ca shet ????????

Djali: alo agim ti je
Policia: jo i ke ron gabim
Djali: mir po pse bertet?
Policia: kujt i thu ashtu?
Djali: ty mor
Policia: a e di me ke je tu fol ?
Djali: jo kush je ti
Policia: drejtori policis
Djali: po ti a e din se me ke je tu fol???
Policia: jo
Djali: Shyqyr
???????????

• Kiss
Reactions: Zap
Ishte nje plak i varfer qe nuk kishte shtepi dhe merrte nga letrat e shtylles qe shkruheshin emrat e atyre qe vdisnin dhe aty kalonte perdite njeri me motorr dhe e shante.
Nje dite plaku u merzit aq shume sa kur ai cuni kaloi me motorr dhe e shau i tha: mire, mire por kujdes se mos neser te dredh ty une?
Ma ka treguar gjyshi aq bukur, sa kam qeshur me lot, sepse eshte dhe filozofike per tu kuptuar??

********** në parajse

Shkoi ********** në parajs dhe po shikonte nepër mure disa ora dhe e pyet ëngjëllin…
Pse jan këto ora në parajs? Me to masim korropsionin nepër bot thot ëngjëlli, nvaret nga shpejtësia që lëviz ora.

********** shikon orën e Italis lëvizte pak.
Shiko orën e Amerikës lëvizte shum.
E të gjitha me radh po orën e Shqipris nuk po e gjente dhe pyet ëngjëllin: ku ndodhet ora e Shqipris?Ëngjélli: e ka mar Zoti si ventilator.
??

Zjarrfikësit
Thërret biondina zjarrfikësit në telefon dhe ashtu krejt e frikësuar thotë:
- Ju lutem, ejani shpejt, tek unë në banesë ka shpërthyer zjarri, po më digjet banesa!!!
Zjarrfikësi:
- Mirë zonjë, qetësohuni dhe më tregoni se si të vijmë deri tek ju!
Biondina:
- Po me atë kamionin e madh të kuq!
??

Back
Lartë