• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Horoskopi ditor, e enjte 11 korrik 2019

Vjinol sot edhe nje 12 vjecare i arrijn kembet ne tok nga karrikjaa. Por a i arrin truri thuaj ?kshu edhe un. Kembet me arrijn ne tok e truri fluturon shm larg detit me plane te tj jo me xhiro
Po te japen kembet nga karrigja ne toke
Je direkte per te cu xhiro anes detit

Mos fluturo me pras ne ....... e kupton vetevti :)
Po je goce flori

P.s
Mistrece jeeee

@Pinki dreqqqq mos me bej tagg se jam burre i martuar une

Luani

Do të ndiheni nën presion, pasi diçka ka shkuar keq dhe konfliktet ende nuk janë kaluar. Afrimi i fundjavës do ju vijë në ndihmë, veç mundohuni që të jeni sa më të qetë.

Binjakët

Lidhjet e reja do të kenë më shumë nevojë për kurajo dhe optimizëm, pasi do të niset nga pak për të arritur më shumë. Nuk do të mungojnë dyjëzimet, por shumë shpejt do të vijnë zgjidhjet. Nëse në raportin në çift ka probleme, duhet ta dini se nuk do të përfundojnë, madje do të vijnë duke u shtuar me kalimin e ditëve.

Back
Lartë