Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ahahahahahahah nooo por ngaqë do jen histori me gogolaaaaaa ????? me shtrigaa me fantazama me hijee yyyyy ?????+18 m ngjan tem seksi ???
Duhet t pergjigjem?@Alda79 ahagagagagagagagaghahah
Ej a ke provu me ken fjet ti edhe me ardh dikush aty fund krevatit dhe me të prek , edhe ti i thua kush je tiiii???!???????
E ai zani i amel thet jam unnn ?????
Oomg kur i lexoj kto histori, kam nji ndjesi sikur më m'pihet i gjith trupi ?????@Melooo dicka e tille me ka ndodhur dhe mua. Une cdo nate paraflas ne gjume. Nje nate ne gjume shikoj nje njeri qe vjen te me mbys ne gryke. Ja shikova fytyren dhe e ndjeja aq afer, ja ndjeva duart dhe u zgjova duke qare. Ate gruan une e njihja, dhe eshte me te vertet person negativ.
Serio????? Eh@Melooo dicka e tille me ka ndodhur dhe mua. Une cdo nate paraflas ne gjume. Nje nate ne gjume shikoj nje njeri qe vjen te me mbys ne gryke. Ja shikova fytyren dhe e ndjeja aq afer, ja ndjeva duart dhe u zgjova duke qare. Ate gruan une e njihja, dhe eshte me te vertet person negativ.
Ne fakt seshte cudi:Mqns unë e hapa ktë temê po e nis e para..
Atëhrë asht diçka që e kam përjetuar unë, ndoshta dhe shumë të tjerë por asht ndjesia ma e tmerrshme omg,ndryshe (paraliza e gjumit)
Isha në gjumë dhe pêr një moment dukej se diçka më shtërngonte tek pjesa e belit aq shumë sa dukej se nuk merrja frym dot lirshëm..?? Ndërkoh po shikoja dhe nji anderr të keqe ,isha e vedishme se isha në anderr dhe doja të zgjohesha ,lëvizja , bërtisja dhe nuk bëja dot asgjë ohh zot sinqerisht asht ndjesia e tmerrshme???..
Më dukej se ndjeja si zhurma dhe më dukej se nji hije e zez kalonte afër krevatit tim lëvizte ,, ooohh zott , pas ndishta dy minutash ose se di kam arrit me lëviz,, sa kisha frik me fejet se nuk dosha me përjetu ket frik maa..
Kam nejt pak në tel ??..
Atëhrë kjo (paraliza e gjumit )ndodh ma shumë kur kemi mbingarkes të trurit, kemi stres e ankth..
Mesa njohori kam unë dhe ma aq sa na kan informuar petagogu ???
Ahahhahahaahahaahahahahahahahahahahahaahahhahhahahhahahahahahahhahahahahahahahhaahhahaha te mart mortja.Ora 8 e mengjesit, tema e seksit ne forum ishte duke marr flake.
Ora 2 e drekes, tema e seksit ne forum eshte on fire akoma.
Ora 8 e darkes, raportohet se teknologjia ka hec aq shume sa 2 anetare ngelen shtatezon. Staffi ka nisur hetimet per atesine e bebave.
Ruhu ti me Lolin se e mbush shejtani. ?Ahahhahahaahahaahahahahahahahahahahahaahahhahhahahhahahahahahahhahahahahahahahhaahhahaha te mart mortja.
Poo shumm e sakt ??? edhe je e vedishme për ktë gja se po tê ndodh ???Ne fakt seshte cudi:
Mua me ka ndodhur dhe vazhdon te ndodh.
Dua te theksoj se:
Eshte ndjesia me e keqe qe mund te ndodhi.
Me e keqe akoma kur ndihesh ne siklet,veshtiresi,do me fol mundohesh por nuk e qet dot zonin. Me duket sikur dikush me vendos duart ne fyt me shtrengon fort,dhe mundohem te flas por smundem.......
Vallaj e mbush ske ca i bon?Ruhu ti me Lolin se e mbush shejtani. ?